joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Filmul „Past Lives“, la Cinema Arta

  de Special Arad | 7 mai 2024, 3:50 PM | Cultură | Film

  0

  Filmul „Din alte vieți“ / „Past Lives“ (r. Celine Song), care a câștigat Premiul Publicului, anul trecut, la Sundance, și a fost declarat de critici cel mai bun film al anului 2023, va fi proiectat la Cinema Arta din Arad.

  Proiecția va avea loc vineri, 10 mai 2024, de la ora 19.00, iar accesul publicului va fi gratuit, în limita locurilor disponibile.

  Filmul spune povestea Norei și al lui Hae Sung, doi tineri care au o legătură specială încă din copilărie, dar a căror drumuri se despart atunci când familia Norei emigrează din Coreea de Sud.

  Filmul a câștigat Premiul Publicului la Sundance Film Festival în 2023 și a fost în Competiția Oficială la Berlinale 2023. De asemenea, a fost nominalizat la două Premii Oscar, în categoriile „Cel mai bun film” și „Cel mai bun scenariu”.

  Citește și: Past Lives – frumusețea chinuitoare a unei providențe ratate · RECENZIE Special Arad

  Evenimentele de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură.

  Sinopsis:
  În coreeană există un cuvânt, „in-yun”. Se traduce „soartă”. Dar, mai ales, se referă la modul în care destinul aduce doi oameni împreună pe baza nenumăratelor legături din viețile lor anterioare.

  Nora și Hae Sung au o legătură specială încă din copilărie, dar drumurile lor se despart atunci când familia Norei emigrează din Coreea de Sud. 20 de ani mai târziu, în New York, cei doi se regăsesc pe parcursul unei săptămâni, timp în care își confruntă noțiunile despre iubire și destin.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.