Grijă mare ce vă lăsați în mașini! Unui tânăr arădean i-au spart mașina și l-au „ușurat” de bunuri

  de Mihai Todoca | 7 decembrie 2017, 5:24 PM | Știri Arad

  21

  Știri Arad. Străzile din Arad au devenit tot mai periculoase, îndeosebi pe timpul nopții, când hoții acționează cu un curaj mai mare. Un tânăr șofer arădean trage un semnal de alarmă asupra bunurilor care sunt lăsate în mașini pe timpul nopții, deoarece acestea sunt în pericol să vă fie furate. El a pățit-o azi noapte, în cartierul Micălaca pe strada Prieteniei unde era parcată mașina. Din aceasta, hoții au sustras o perechede încălțăminte de tip sport, marca Puma, albi, o pereche de bocanci maro din piele, o pereche de ochelari, și ceasurile din poze. Cine are orice fel de informații care ar ajuta la găsirea infractorilor, sunt rugați să sune la 112.

  24891490_1655908381142563_1837014186_n 24899164_1655908394475895_409690299_n

  foto: Arhivă

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Articolul in sine este masura bagajului cultural al autorului.Adidas este o marca de pantofi sport a germanului Adi Dasler , pe cand Puma este o alta marca , a fratelui lui Adi, tot Dasler, dar Rudolf. Adidasi Puma e cam ca si Vegeta Secretul Gustului. Mihai, lasa-te frate de scris , pentru ca scrii prost maxim si ii strici reputatia si lui Simi….

   0 voturi
   +1
   -1
   • Sper că nu am fost și eu inclus în “indignarea colectivă”! Asta pt. că eu am reacționat (civilizat) doar când am văzut că presupusa greșeală a fost corectată cu o greșeală. La prima (așa zisă) greșeală nu am reacționat pt. că nici eu nu o consider greșeală, ba chiar este o sintagmă foarte folosită de marea majoritate a oamenilor. Dar, așa cum mi-ar place (și bănuiesc că mulți îmi dau dreptate) ca un croitor să nu-mi facă o haină cu mânecile inegale… sau un electrician să nu-mi monteze un întrerupător în locul unei prize… tot așa mi-ar place să citesc știri fără greșeli. Aici, pe “specialarad”, spre deosebire de alte site-uri, greșelile asupra cărora am atras ocazional atenția (repet, civilizat) au fost asumate și corectate (cu mulțumiri adresate-mi din partea redactorului respectiv)… cea ce dovedește că m-am adresat unor oameni care nu consideră că este o jignire semnalarea (civilizată, repet din nou) unor greșeli… omenești până la urmă. Cum spunea și domnul Todoca… errare humanum est! Respectele mele pt. atitudinea față de critica civilizată!!!

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad