Crucea Roșie sprijină victimele de la Colectiv. Campania „Nouă ne pasă. Împreună dăruim speranţă!” continuă

  de Special Arad | 18 martie 2016, 12:59 PM | Naţional

  0

  Crucea Roșie Română, în parteneriat cu PRO TV, continuă sprijinirea victimelor incendiului din Colectiv prin intermediul campaniei „Nouă ne pasă. Împreună dăruim speranță!”.

  Până la epuizarea fondurilor existente, susținem în continuare cheltuieli privind tratamentul și recuperarea medicală specifică persoanelor care au suferit arsuri, precum intervenții de reconstrucție, proteze, tratament în țară și în afara țării etc.

  Victimele  #Colectiv au beneficiat până la această dată de sprijin în valoare totală  de 943 176 euro după cum urmează:

  -114 persoane au beneficiat de sprijin financiar individual în valoare de 328 523 euro;

  -37 de victime au beneficiat de decontare pentru materiale / servicii medicale de recuperare în valoare de 171 618 euro;

  -43 de familii ale celor decedați au primit sprijin financiar în valoare de 97 383 euro;

  -unitățile medicale în care au fost internate victimele #Colectiv au fost dotate cu echipamente medicale și medicamente specifice în valoare de 652 euro.

  Informăm victimele incendiului #Colectiv că, în funcție de nevoile financiare pe care le au în procesul de recuperare,  pot contacta în continuare Societatea Națională de Cruce Roșie din România.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad