duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Instanța a redus pedeapsa pentru unul dintre patronii de la Colectiv

  de - | 17 mai 2023, 2:59 PM | Naţional

  0

  candele puse la Arad pentru victimele de la Colectiv

  Curtea de Apel București a dispus miercuri, 17 mai, reducerea sentinței primite de Costin Mincu, unul dintre patronii de la Colectiv, de la 8 ani de închisoare la șase ani și șase luni, potrivit minutei ședinței publicate de portalul instanței. Decizia este definitivă.

  Curtea de Apel a admis, astfel, contestația în anulare depusă de Costin Mincu împotriva deciziei finale luate de aceeași instanță în urmă cu un an, potrivit Libertatea.

  Judecătorii au stabilit că două dintre infracțiunile pentru care a fost condamnat erau prescrise în momentul condamnării, mai exact vătămare corporală din culpă și neluare a măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

  Prin urmare, Costin Mincu va executa doar pedeapsa de 6 ani și 6 luni de închisoare primită pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

  Citește mai mult pe libertatea.ro.

   

  •  Citește și: Sentinţa finală în dosarul „Colectiv”. Piedone a fost condamnat la 4 ani de închisoare. Patronii clubului, pedepse între 6 şi 11 ani • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.