Capturat în club, ieri noaptea! Opt ani de închisoare are de executat Ciprian Dăscălescu

  de Special Arad | 26 septembrie 2016, 4:55 PM | Regional

  0

  Interlopul bănățean Ciprian Dăscălescu a fost capturat noaptea trecută de polițiști. Conform PRESSALERT acesta a fost condamnat, la începutul acestui an, la opt ani și trei luni de închisoare pentru tentativă de omor calificat, distrugere, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

  În iulie 2014, în maşina lui Marius Calafeteanu – un alt interlop din Timișoara – au fost trase trei gloanţe, ulterior Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara acuzându-l pe Ciprian Dăscălescu ca fiind cel care a tras cu pistolul şi acuzându-l de tentativă de omor, deşi Adrian Taloş a recunoscut că el este pistolarul. Evenimentul cu împuşcăturile a survenit după un alt incident între Dăscălescu şi Calafeteanu.

  Alături de Dăscălescu a fost trimis în judecată şi Gabriel Giosu, pentru nedenunţarea unei fapte penale. Tribunalul Timiş l-a achitat, în primă instanţă pe Dăscălescu, considerând că nu sunt probe suficiente care să-l incrimineze pe acesta şi că procurorul s-a bazat doar pe declaraţiile părţilor vătămate, care au fost, uneori, contradictorii, scrie pressalert.ro.

  Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara a făcut apel, iar astăzi instanţa a decis admiterea acestuia. După pronunțarea sentinței, Dăscălescu a fost de negăsit, apărând informații că ar fi în Spania, însă polițiștii de la Urmăriri au adunat informații și i-au dat de urmă într-un club de manele din București, unde a fost capturat noaptea trecută.

  CITEȘTE MAI MULTE CU CLICK AICI

  FOTO: pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad