Camion căutat de autorităţile române, descoperit la frontieră

  de Special Arad | 12 octombrie 2017, 1:34 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un cetăţean român care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui camion marca Volvo, în valoare de 25.000 de euro, căutat de autorităţile din România.

  În data de 11.10.2017, ora 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Marian M., în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Prahova, la volanul unui camion marca Volvo, înmatriculat în România.

  La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport în cauză certificatul de înmatriculare emis de autorităţile române.

  În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale – furt“ alertă introdusă de autorităţile din România.

  Faţă  de  cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este căutat de autorităţile din România şi că el este doar şofer la societatea de transport care deţine autovehiculul.

  Mijlocul de transport, în valoare de 25.000 euro, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor sa fie dispuse măsurile legale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad