Bărbat găsit mort pe Voinicilor. Poliția efectuează cercetări

  de Special Arad | 9 ianuarie 2017, 9:30 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În jurul orei 18:30, în urma unui apel primit pe 112, un echipaj SMURD s-a deplasat pe strada Voinicilor, în zona blocurilor ANL, la ieșirea spre Selgros, unde a fost găsită o persoană de sex masculin, de aproximativ 30 de ani, de către un cioban care trecea prin zonă. Acesta a fost cel care a sunat la numărul de urgențe.

  Din păcate, medicii au constatat că bărbatul era mort. Acesta nu avea asupra lui acte, astfel încât nu a putut fi identificat. Cei de la Medicină Legală au transportat corpul acestuia în vederea efectuării unei autopsii pentru a stabili cauza exactă a decesului.

  Poliția efectuează în continuare cercetări pentru a stabili identitatea acestuia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad