duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  A murit liberalul Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea. Avea doar 46 de ani

  de Special Arad | 17 februarie 2024, 10:42 AM | Administraţie | Politikos

  2

  Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma (PNL), a murit la doar 46 de ani. Toma era internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”.

  Cătălin Toma a fost în vizită la Paris, iar la întoarcere a acuzat o răceală. Inițial, a fost internat la Spitatul Județean Vrancea și a ajuns la Terapie Intensivă. Pentru că starea lui se înrăutățea, medicii au luat decizia de a-l transfera la București, dar în această dimineață a încetat din viață.

  Cătălin Toma a murit la vârsta de 46 de ani, după ce în ultimii ani s-a aflat în prim–planul politicii locale. Acesta a fost primarul comunei Jariștea, după care a preluat conducerea PNL Vrancea, a fost parlamentar, iar în 2020 a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean.

  Citește și: Premieră: persoanele nevăzătoare din Arad beneficiază de o aplicație care îi ajută să ajungă la Poștă | Video

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.