marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Comisarul șef Ardelean Adrian Dan, fost șef al Serviciului Investigații Criminale din IPJ Arad, s-a stins din viață. Avea 64 de ani

  de Alin Olteanu | 23 septembrie 2023, 11:50 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  Comisarul șef Ardelean Adrian Dan, fost șef al Serviciului „Investigații criminale” din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, s-a stins din viață în această dimineață. Polițistul avea 64 de ani și era în pensionat din anul 2005.

  Despre comisarul șef mulți -dintre cei care l-au cunoscut – au doar cuvinte de laudă, fiind foarte apreciat ca polițist, implicat și dedicat meseriei pe care și-a ales-o.

  Ardelean Adrian Dan a terminat în 1984 Școala Militară de Ofițeri a Ministerului de Interne, actuala Academie de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București. Imediat după finalizarea studiilor a fost încadrat în Arad, la „Municipiu”, iar ulterior a avansat în grad și funcții până la pensionarea sa, cum spuneam, în 2005.

  Familia anunță că priveghiul va avea loc azi și mâine de la ora 19:00 la Casa Funerară „Kuki” din Grădiște, iar înmormântarea luni la ora 15:00, tot la Casa Funerară „Kuki” din Grădiște .

  Pentru cei care doresc să-și ia un ultim rămas bun de la cel care a fost Ardelean Adrian Dan o să revenim cu orele exacte la care se vor desfășura priveghiul și înmormântarea.

  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

   

   

   

   

   

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am cunoscut si am pierdut un profesionist adevarat. Putini din garda veche a IPJ au mai ramas,cu totii oameni remarcabili prin felul in care se comportau in societate,prin nivelul lor profesional,prin dedicatia lor fata de profesia aleasa .Cred ca unele pierderi sunt irecuperabile,iar plecarea lui Dan Ardelean este una irecuperabila.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.