Apariție surprinzătoare pe una din străzile Aradului. „A pus mult suflet ca să-l facă…”

  de Lucian Dănilă | 16 iunie 2017, 11:59 AM | Știri Arad | Strada

  0

  Știri Arad. Lucrul bine făcut se vede cu ochiul liber pe străzile orașului nostru. Nu am pus ghilimele, dar acestea se vor deduce din textul de mai jos.

  Am primit două fotografii pe messenger cu o apariție surprinzătoare din această dimineață. De la distanță pare o ființă, dar văzând fotografia ne-am gândit la Omul de Tinichea, personajul din Vrăjitorul din Oz. O groapă imensă a apărut pe strada Teodor Păcățeanu din cartierul Sânnicolau Mic, iar aceasta a fost semnalizată printr-o veritabilă operă de artă. Una fără valoare artistică, dar se vede clar că „omul a pus suflet ca să-l facă…”, vorba celui care a trimis fotografia.

  A folosit câteva răngi, frunze, crengi, construind un adevărat Om de Tinichea care poate fi văzut din timp astfel încât să ocolești, în calitate de șofer, groapa.

  Despre străzile din Sânnicolau Mic, asfaltate în urmă cu un deceniu, am tot scris. Nu există aproape niciuna pe care să nu se fi surpat asfaltul, că doar e „lucru bine făcut”…

  La intrarea în Sânnicolau Mic, pe strada Flacăra, între străzile Clopotului și Teodor Păcățeanu,  a apărut un crater în care dacă nimerești cu vreo roată, sau două, a doua zi te duci la piața de mașini să îți cumperi alta. Sau e mai ieftin să aștepți autobuzul de la Tisa Nouă sau Aluniș, că șoferii de autobuz s-au obișnuit deja cu gropile.

  19238655_1340915062696813_1494309437_o 19264823_1340914932696826_1297213513_n

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad