La Aeroportul Internațional Timișoara a intrat în vigoare programul de iarnă al zborurilor, care va fi valabil până pe 25 martie 2017. Sunt aproape de două ori mai multe curse pe săptămână către București, dar și zboruri spre Cluj și Iași, anunță debanat.ro.

De la aeroportul din Timişoara zboară zilnic între cinci şi șapte curse aeriene spre Bucureşti şi există zilnic câte un zbor care face legătura aeriană direct cu Iaşi şi, alternativ, cu destinaţia Cluj-Napoca. Până în 25 martie 2017, săptămânal vor fi 46 de zboruri spre Bucureşti, din care 32 aparțin Tarom, iar 14 sunt ale Ryanair.

De luni până vineri, Tarom operează zilnic câte cinci zboruri spre şi dinspre Bucureşti, în zilele de sâmbătă – câte trei zboruri, iar duminica are patru zboruri spre aceeaşi destinaţie.

Ryanair operează zboruri spre şi dinspre Bucureşti cu o frecvenţă de două curse pe zi.

Blueair are în fiecare zi un zbor care face legătura cu destinaţia Iaşi, iar în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică, aceleaşi curse au prevăzute escale care fac legătura şi cu destinaţia Cluj-Napoca.

Comparativ cu programul zborurilor perioadei de vară, ce tocmai s-a încheiat, numărul curselor săptămânale care asigură legătura cu aeroportul din Bucureşti aproape s-a dublat.

Citeste mai mult pe: debanat.ro

-, 2 noiembrie 2016, 9:41 AM