duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Wall Street revine pe creștere în ciuda tensiunii din piață generată de varianta Omicron

  de - | 30 noiembrie 2021, 8:28 AM | Business | Internaţional

  0

  (foto: Twitter)

  Bursa de Valori din New York a revenit luni pe creștere și a recâștigat o mare parte din terenul pierdut vineri în cea mai proastă sesiune a anului, în condițiile în care temerile legate de impactul noii variante Omicron au făcut ca indicii să scadă semnificativ, scrie AFP, citat de HotNews.

  Potrivit rezultatelor finale la închidere, indicele Dow Jones a avansat cu 0,68% până la 35.135,94 puncte, după ce vineri a scăzut cu 2,53%.

  Nasdaq-ul dominat de acțiunile pe tehnologie s-a apreciat cu 1,88%, până la 15.782,83 puncte, după o pierdere de 2,23%, în timp ce indicele mai larg S&P 500 a urcat cu 1,32%, până la 4.655,27 puncte, după o scădere de 2,27% vineri.

  „Nu există niciun motiv de panică” în fața răspândirii noii variante de Covid-19, a declarat luni președintele american Joe Biden într-un discurs la Casa Albă.

  Președintele a adăugat că va prezenta joi o strategie detaliată de luptă împotriva Covid-19 în timpul iernii, „nu cu închideri sau izolări, ci prin amplificarea vaccinării și a testelor”.

  Sursa: HotNews

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.