50 de companii intră în etapa finală a proiectului BVB, „Made in Romania”. Publicul este invitat să voteze

  de Special Arad | 8 martie 2017, 12:01 PM | Business

  0

  Bursa de Valori București (BVB) a finalizat procesul de selecție a celor 50 de companii care vor intra în etapa finală a proiectului „Made in Romania”. Jumătate dintre companii au fost votate de membrii comisiei de nominalizare, iar cealaltă jumătate de către reprezentanții BVB.

  „Competiția a fost acerbă și ne-a fost greu să alegem doar 50 de companii din cele 166 înscrise. Suntem mândri să vedem că multe alte companii românești s-au înscris în acest proiect al Bursei de Valori București. Este cel mai bun semn pentru noi că BVB și piața de românească de capital sunt branduri cu care merită să te asociezi”, spune Lucian Anghel, președintele BVB.

  „Sunt convins că vom scrie istorie în piața de capital din România cu această Ligă a Antreprenorilor,” a zis Ludwik Sobolewski, CEO al BVB.

  „Made in Romania” a intrat în cea de-a treia și ultima etapă de selecție din cadrul proiectului în care un juriu format din 12 experți români și străini vor selecta 14 companii care au cel mai mare potențial de creștere, cele mai fascinante strategii de business sau realizări semnificative. Cea de-a cincisprezecea companie va fi selectată de public, care va putea vota compania favorită în perioada 7-19 martie. Voturile vor putea fi exprimate pe www.bvbleague.ro.

  Cele 50 de companii selectate sunt:

  1. 2Performant Network SA
  2. Agricover
  3. Amber Studio
  4. Autonom rent-a-car
  5. Bilka Steel
  6. Bittnet Sysems SA
  7. BlueAir – Airline Management Solutions SRL
  8. Calirom
  9. Ciserom
  10. Cris-Tim
  11. Cumpana 1993 SRL
  12. Direct One
  13. Electrogrup
  14. Elsaco Electronic
  15. Equatorial Gaming SRL
  16. Evolution Prest Systems SRL (evoMAG)
  17. Eximprod Grup
  18. Free WiFi
  19. Good People SA
  20. Grupul Artmark
  21. Hexol
  22. Intermedicas Worldwide SRL
  23. IRUM SA
  24. Ivatherm
  25. Klaus SRL
  26. Lasting Systems
  27. MavenHut
  28. MBTelecom Ltd SRL
  29. Multinvest SRL
  30. NetBrinel
  31. Prutul
  32. RAAL
  33. Reea SRL
  34. PIATRAONLINE
  35. Ropharma
  36. Safetech Innovations
  37. Salad Box
  38. Scala Assistance
  39. Simartis Telekom
  40. Smartbill
  41. Softelligence SRL
  42. Symme3D
  43. Symmetrica
  44. Synchro SRL
  45. Temad
  46. Thinslices
  47. Transavia
  48. Tremend
  49. Vola.ro
  50. Zitec

  Cele 15 companii vor fi anunțate pe 3 aprilie în cadrul galei „Made in Romania”. Companiile alese vor participa ulterior la un program de mentorat care se va desfășura între aprilie și noiembrie 2017. În fiecare lună din acest an, din aprilie și până în noiembrie, vor fi acoperite subiecte precum marketing și branding, strategie și inovare, audit și finanțarea dezvoltării. În funcție de tema fiecărei luni, vor avea loc ateliere, training-uri și întâlniri unu la unu dedicate echipelor și angajaților din companiile selectate. În urma acestui program, în cele opt luni, BVB și partenerii vor contribui la stimularea proceselor de inovare și bune practici în cadrul acestor companii, sprijinind astfel creșterea lor. Participarea în cadrul acestui program este gratuită și se face la cererea companiilor.

  Proiectul este realizat împreună cu Grupul Financiar Banca Transilvania, Google, Horvath & Partners, Mazars și NN. Entrepreneurship Academy, Inoveo, Fundația Romanian Business Leaders și portalul start-up.ro sunt susținătorii oficiali ai proiectului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.