UTA și-a luat decar autentic! Este născut la Barcelona și va juca pentru arădeni începând cu anul viitor

  de Lucian Dănilă | 23 noiembrie 2019, 3:55 PM | Sport | Topic special

  0

  În mai multe meciuri din acest sezon s-a simțit lipsa unui mijlocaș coordonator care să limpezească acțiunile de atac ale echipei antrenate de Gyuszi Balint.

  În cele din urmă, Balint a găsit soluția. La Arad a ajuns decarul de care avea nevoie, un jucător pe care l-a mai antrenat și despre care a spus că este unul dintre cei mai de calitate fotbaliști din Liga a 2-a. O spunea înainte de meciul cu Csikszereda, meci în care Soufiane Jebari – despre el este vorba – și-a arătat calitățile la câteva acțiuni de atac ale grupării din secuime.

  „Conducerea clubului și Soufiane Jebari au ajuns, astăzi, la un acord. Mijlocașul urmează să îmbrace tricoul UTA-ei începând de anul viitor, înțelegerea fiind valabilă timp de un an și jumătate. Soufiane Jebari e născut pe 24 februarie 1995 în Spania, la Barcelona și îndeplinește rolul de mijlocaș central ofensiv. A jucat pe tărâm iberic la cluburile CF Damm, Girona FC și UE Llagostera. În 2017 a sosit în România, la Csikszereda Miercurea Ciuc, unde a devenit „numărul 10” al echipei”, scrie pe uta-arad.ro.

  „Sunt foarte fericit să fiu la un club mare, cu tradiție, cum e UTA, să ştiu că avem aproape asemenea suporteri minunați. Sunt încântat şi vin cu multă ambiție. Voi da tot ce am mai bun pentru a ajuta echipa să ajungă unde îi este locul”, sunt primele cuvinte ale lui Jebari în noua sa calitate, cea de utist.

  Ce spune Gyuszi Balint despre acest transfer?

  „Îl cunosc bine pe Soufiane Jebari, ştiu ce calităţi incontestabile are pentru acest nivel. E un jucător de ultimă treime, de ultimă pasă, cu tehnică foarte bună, capabil să accelereze acţiunile de atac. E genul de jucător de care aveam nevoie. Mă bucur foarte mult că s-a ivit această oportunitate, el reziliindu-și în urmă cu câteva zile contractul cu cei de la Csikszereda. Am reușit, împreună cu Bogdan Apostu, să-l convingem foarte repede să ni se alăture. Nu va avea drept de joc decât din februarie, dar iată că deja este aici, se antrenează, a reușit să cunoască deja și băieții, care l-au primit foarte bine în vestiar. Ne dorim să ne ajute în ceea ce ne propunem în acest sezon”, l-a caracterizat antrenorul principal Laszlo Balint pe uta-arad.ro, care l-a avut elev la Miercurea Ciuc.

  „Soufiane este un număr 10 veritabil, un volante, un profil de jucător care i-a lipsit UTA-ei. Personal, sunt convins că este cel mai bun număr 10 al ligii secunde și puteți păstra această declarație și să o reamintiți la finalul acestui campionat”, a declarat Bogdan Apostu, agentul prin intermediul căruia s-a realizat mutarea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.