sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  URMĂRIȚI: Conducerea Depoului CFR Arad – Dimploma „hoțul de locomotive neprins e un prosper om de afaceri”

  de Special Arad | 30 decembrie 2014, 11:25 AM | Pamflet

  0

  Știi cum e la Depoul CFR Arad?… La Depoul CFR Arad e ca și cum zic unele istorii că era la Bastilia: o fortăreață în care toți cei închiși erau, deopotrivă, și gardieni, și deținuți. Un univers blindat. La Depoul CFR Arad dispar motoare de locomotivă și alte subansamble, reapărând în Ungaria, în alte carcase… și nimeni n-a văzut nimic! În urma „deselor controale efectuate”… în fapt de către și pentru ei. Depoul Arad nu contează cine fură – contează exclusiv cine toarnă. Urmărind linkul „Depoul CFR” pe Special Arad vei realiza ce haloimăs bine temperat îi acolo: toată lumea știe totul despre ce se face, cu toții se acuză pe la spate, dar nimeni nu pățește nimic… pentru că afacerile sunt atât de prospere și banii atât de bine împărțiți încât  citadela frizează înexpugnabilul.

  E de urmărit cât se va tăcea asupra subiectului.

  De aceea, Dimploma pe segmentul URMĂRIȚI, intitulată „hoțul de locomotive neprins e un prosper om om de afaceri”, nu are unde să meargă mai merituos decât la Călin Darău și Ilie Virgi, fostul, respectiv actualul director al cuibului de viespi… cu specificația că acolo „fost” și „actual” e absolut totuna.

  01-urmariti

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.