sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Update 5Avem fotografii cu locomotivele jefuite de groparul-șef al Depoului CFR Arad!

  de Lucian Valeriu | 4 iunie 2015, 2:35 PM | Investigaţii | Recomandările editorilor | Reportaj

  53

  UPDATE 5: Avem fotografii cu locomotivele jefuite de groparul-șef al Depoului CFR Arad! 

  Un control de la Centru, derulat la sfârșitul lunii trecute (26-28.05.2015) în incinta Depoului CFR Arad, a scos la suprafață… exact ce spera Călin Darău și companionii săi de jaf să ascundă.
  Sursele noastre din interiorul „cuibului de nebunii” din Grădiște au preferat ne dezvăluie, deocamdată, „doar” faptul că „de pe locomotiva Diesel DA 930 (foto) nu mai corespunde seria motorului cu cea inițială – nouă sau recondiționată -, din aceasta deducându-se clar că motorul a fost înlocuit cu unul vechi și nefuncțional. Au fost controlate și verificate 4 locomotive – și motorul niciuneia nu corespunde cu cele din cartea tehnică a utilajului. De asemenea, există – și s-au ridicat – acte care atestă că motoarele originale care au existat pe aceste locomotive erau în stare perfectă.”

  Ca măsuri, comisia de control a decis „cercetarea șefului de atelier Gheorghe Dârlău” și, pare-se, la momentul la care vorbim, se lucrează intens la… „remedierea lipsurilor” de pe locomotiva în cauză.
  Dosarul penal merge mai departe – dar asupra acestui aspect vom reveni după constituirea Comisiei rogatorii.


   

  UPDATE 4: Practici sovietico-naziste la Depoul CFR Arad!

  Dacă sub domnia neechivocă a lui Călin Darău, Depoul CFR Arad a fost o reprezentare a unei închisori cu circuit închis, asemeni Bastiliei când a prins-o Revoluția de la 1789, acum, cu „umbra lui Călin la Timișoara” și Ilie Virgil în provincie, fortăreața s-a transformat într-un soi de lagăr de concentrare sovietico-nazist… de parcă au lucrat la el fantomele lui Stalin și Himmler…
  Șefii își anchetează subalterinii… colegii se prăduiesc între ei ca să își salveze locul de muncă… climatul clocotește de tensiune. Nu mai departe de săptămâna trecută,  convocându-se la consultări liderii de sindicat, pentru a găsi soluții și luându-se în considerare inclusiv proteste publice, una dintre marile nedumeriri ale angajatilor Depoului CFR Arad a fost aceea că, dacă până mai ieri, „haiduceau” împreună, acuma, brusc (sau firesc – depinde de pe care parte a biroului privești problema), după ce a ajuns la Timisoara, Călin Darău s-a deghizat într-un kapo nazist. „Practicile sale de intimidare, transmiterea de mesaje subliminale pe timpul controalelor de genul  cum e acum? nu era mai bine cand eram eu? depășesc limita bunului simț cel putin...” – șoptesc cei speriați de întorsătura oribilă pe care a luat-o (pseudo)ancheta de la Depoul CFR.
  Cei mai curajoși… câți au mai rămas, ne transmit în egală măsură îngrijorați și revoltați, că „până acum au fost dați trei oameni afară… unul a murit deja de nervi… după două atacuri cerebrale consecutive înlăturării sale în manieră Gestapo… i-au găsit 3 bidoane de motorină goale și i-au înscenat un furt pe care nici măcar nu l-a comis.

  În altă ordine de idei, redacția noastră studiază un set de documente și reclamații venite pe acest subiect – încă nehotărându-se dacă să le publice sau nu… până la încheierea anchetei organelor abilitate.


   

  UPDATE 3: S-a pornit „motorul penal” la Depoul CFR!

  Dosarul d/p/ 264/2014 cuprinde, în mare, ceea ce Special Arad a prezentat în cadrul investigației jurnalistice binecunoscute cititorilor noștri ca fiind seria cea mai șocantă de furturi ce a colindat Aradul și a fost înregistrat, în luna decembrie, la una dintre parchetele Ministerului Public. Conform surselor noastre, audierile operate de anchetatorii oficiali care se ocupă de caz vor începe de luni.


   

  UPDATE 2: În loc să-și caute locomotivele furate, angajații Depoului CFR își caută… turnătorii

  Nu mai au mult până să-i ia cu duba, dar câțiva dintre angajații Depoului CFR Arad își sporesc cumulul de infracțiuni, adăugându-și la dosar și șantaje, amenințări și tăinuiri. Noul șef, conform surselor noastre – care au rămas aceleași, în pofida presiunilor la care sunt supuse – pare depășit de situație, iar puterea lui Călin Darău încă își face simțită efectul.
  Dosarul înregistrat la Judecătoria Arad despre care Special Arad a relatat destul de amănunțit își urmează cursul – faza actuală fiind stabilirea competenței din punct de vedere procedural-penal.


   

  UPDATE: Groparul-șef al locomotivelor Depoului CFR Arad a fost „avansat strategic” la Timișoara. În locul lui a fost numit un specialist în modernizarea locomotivelor

  De la conducerea Depoului CFR Arad, Călin Ovidiu Darău a fost trimis alaltăieri verbal, ieri prin ordin scris, iar de astăzi și-a luat postul în primire la SNTFC „CFR CALATORI” Timișoara. În locul lui a fost numit Ilie Virgl, de la Regionala de Transport Feroviar Călători Timișoara. Mutarea – una „șahistică”, parte a unei strategii, desigur – pare una avantajoasă pentru „capul răutăților” de la Depoul CFR Arad, dar nu e decât o „avansare formală.”
  Inginer I, Ilie Virgil este un specialist în domeniu și expert… tocmai în problemele pe care Depoul CFR Arad le are: pe modernizarea locomotivelor (click aici)… nu că Darău n-a fi… dar pe sens invers. Autor de proiecte pentru creșterea eficienței în domeniul feroviar, noul director, n-avem motive să ne îndoim, deocamdată, își va face treaba pentru care a fost mandatat de conducerea centrală, astfel încât să ajute organele de anchetă să deconspire periculoasa rețea internațională de hoți de motoare și subansamble de locomotive.


   

  TITLUL PRINCIPAL: Plângere penală pentru furt calificat împotriva conducerii Depoului CFR Arad

  Joi, 27 august, 2014, s-a depus și înregistrat oficial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad o plângere penală sub acuzația de furt calificat săvârșit de către, în complicitate sau cu acordul conducerii Depoului CFR Arad. Acuzațiile, extrem de grave atât prin prejudiciile materiale aduse Statului Român, cât și sub raport politico-social, pornesc de le ceea ce Special Arad a prezentat în articolul „Depoul CFR Arad – cuibul celor mai șocante furturi de la inventarea locomotivei încoace!”
  În funcție de competența pe care instituțiile statului o au pentru a cerceta, ancheta și trimite în judecată vinovații în această speță (desigur, dacă ei vor fi dovediți), cauza se va declina pentru rezolvare organului Ministerului Public – probabil Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, întrucât Depoul CFR Arad este subordonat ierarhic și aparține de Regionala CFR Timiș.
  Aflându-ne în această fază a cercetărilor, în conformitate cu prevederile Noului Cod de procedură penală, înțelegem să nu facem publice numele celor ce, începând cu săptămâna aceasta, se vor prezenta la declarații.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. D-le L.V.,constat ca sunteti perseverent in ancheta dvs de vis.Ca simplu cititor aflu cu stupoare ca: Dep.Arad ascunde o ,,periculoasa retea internationala”in persoana singurului si unicului domn Darau(ajung la concluzia ca dl.Darau inlocuia singur acele motoare diesel,si numai noaptea);Dep.Arad are probleme cu modernizarea locomotivelor,don gazetar noi nu modernizam noi reparam tot ce intra,modernizat sau nu.Repet,trebuie sa va mai documentati.Link-ul ala contine doar un proces verbal.Aveti serioase lacune.Etic,moral,profesional…ce sa mai zic,loviti o singura persoana.Totul pute…poate va place mirosul.Mie si multora ne e greata.

   +10 voturi
   +1
   -1
   • Florine, sincer, si mie… Dar fii linistit, nu sunt atat de naiv incat da cred ca `singurul si unicul domn Darau` a schimbat locomotivele… el e `doar` capul si cel sub obladuirea caruia… Ancheta in curs (nu a mea… a mea e doar `sirena lui Roaita`) va scoate la iveala, sunt convins, toata masinatiunea…

    --6 voturi
    +1
    -1
    • Luciane,imi permiti,vad ca-l sti pe tov.Roaita cu sirena lui,deduc faptul ca esti scolit pe vremea impuscatului,deci ai un pic de vechime.Asta inseamna,experienta si corectitudine si…,scuze ultima se invata de mic,dar nu e obligatoriu sa tinem cont de ea…si m-am indepartat de subiect.Revin,Vasile Roaita…?Un mit comunist,una din multele minciuni ale P.C.R.de la Dej incoace.Eu ce concluzie trag daca esti”sirena lui Roaita”?O punere in scena,reusita din pacate,de cel sau cei care te-au montat.Si eu sper ca se va face lumina.

     +5 voturi
     +1
     -1
  2. D-le Cimpanzeu i-ti ordon sa taci oricare ar fi provocarile pe care le primesti deoarece raspunsurile tale sunt de o imbecila notorietate, ca sa nu-ti public bibliografia (tragicomica) ta cunoscuta destul de bine de colegi asa ca taci!Iar despre o intilnire cu mine fata in fata incearca sa nu o doresti caci e de ajuns sa servesti doua pahare si cazi din nou in sant .

   0 voturi
   +1
   -1
   • ma grasule,asta ai inghitito greu,cu bautura,ca tot cu asta-i dai-nainte.Nu mai sublinia nume ca stiam de cine bauni,nu-s toti asa redusi ca tine.Si-n inteligenta ta,ramii tot ,GRASUL,nu semna cu CFR3 ca ala mis io.N-ai vazut diferenta?Elevatule…?vezi ca I-ti se scrie impreuna.Te pup,ca nu-s suparat pe tine.

    0 voturi
    +1
    -1
  3. Jalnici looseri din depoul Arad a-ti semanat vant si ve-ti culege furtuna ,in nesatula voastra goana dupa malai a-ti improscat cu noroi in unul din cei mai competenti conducatori care i-a avut acest depou (cu toate pacatele lui de care tot voi ati profitat) și s-a ajuns la cea mai penibila situatie din istoria acestui depou sa vina un timisorean sa va conduca ,cu toate ca nu stie sa se urce pe locomotiva.Ve-ti sta cu mainile intinse pentru a va primi rasplata insa vai ce o sa va ardeti!Numaratoarea inversa a inceput.

   +4 voturi
   +1
   -1
   • Da cu noul sef ce ai?…mai grasule de-ti zici CFR3.Pina amu loveai in fostul si brusc ai comutat.Bag de sama ca ai ceva avarii la mansarda.Intra in hala si roaga-i pe colegi sa-ti faca un R.Ac.Io zic sa nu mai scrii deloc,te tradeaza gramatica,ca nu ai coloana nici macar cit sa te ascunzi dupa primul nik.Hai ca te pup din nou,da nu ma supara.

    --3 voturi
    +1
    -1
  4. Bai CFR3 ala care zici ca esti adevarat eu SINCER nu ti-am furat identitatea si vad ca esti cu nervii la pamint ca ti-a plecat protectorul si o sa-ti pierzi postul tau caldut trecind la matura.Iar chestia aia cu pupatul nu o agreez chiar daca ai fost (si vei incerca sa fii) un mare lingau iar daca te mai legi de mine o sa-ti pocesc mutra.

   0 voturi
   +1
   -1
  5. M-am intrebat, ce mai cauta VODA la DEPOUL ARAD;
   -a fost sambata,duminica,marti etc.OARE n-a terminat de predat stafeta?
   -MAI CALINE, NU TE POTI IMPACA CU IDEA IN SINE,mai stai dracului acasa,ori n-ai nici casa, nici masa;sau au ramas MARSAVII nerezolvate?
   -apropo!Daca tot vi la depou si vad ca esti in relati bune cu cel de la aprovizionare, atunci nu uita sa mai cumpara-ti 1 camera de supraveghere[este de necesitate vitala]
   -MONTATI-O pe str.ARDEALULUI nr.19, STI TU BINE CE VREAU SA SPUN.

   +3 voturi
   +1
   -1
  6. Bai grasule,da observ ca te-ai atacat rau.Doare?Cata vehementa,riposta,atitudine…!Mare om,mare caracter… .Ma sincerule,chiar m-ai speriat si ca dovada scriu;ERATA:In infamul comentariu din 15 sep.nu este vorba de ‘grasu’ci de altul ca el.Multumit?Restul ramane valabil.Oricum,dupa o sumara analiza a compozitiilor tale literare,de mare finete ,sustin sa renunti.Nu era vrba de furt,identitatea mea nu ai cum sa o furi,ci de ascunsul dupa un ascuns,intelegi?Chestia,cu nervii la pamant…nu o vad ‘observ,constat,deduc,asa se scrie’ se aplica la tine.Cind nu mai ai argumente faci cu nervii si sari la bataie.Dovada de mare…ca..ca…racter.Na ca ma si balbai.De la sperietura,cred.In ce priveste linsul…ar fi multe de spus,de la matura am inceput,am ajuns unde sunt pe munca si spatele meu;dar si treaba cu linsu’… poate ajung mai sus.Da mult am scris.Ma opresc.Continuarea in vol.2.Hai ca te pup asa speriat.

   --1 voturi
   +1
   -1
  7. Bai lingaule pupacios i-mi vine sa rad cand citesc comentariile tale ca si cand ma uit la Stan si Bran indiviizi ca tine sigur nu mai avanseaza de cit ai facut-o tu fiindca posturile alea inalte sunt pt.oameni cat de cat inteligenti nu pt. caricaturi ca tine.Singurul rezultat al linsului tau continuu vor fi excesul de cacao de pe buzele tale care te vor da in vileag.Hai, am terminat ca m-am saturat de tine.Dispari!

   --1 voturi
   +1
   -1
  8. Mai grasutule,vezi,te si alint(nu confunda cu linsul;sunt notiuni total diferite)c-am prins”drag de tine”,chiar m-ai dezamagit.Coment-ul tau,tern,fad si lipsit de consistenta,doar cu excesul de cacao,ma face sa renunt la vol.2.Tu pierzi,pacat,mai invatai cate ceva.Ma retrag,nu dispar si te las sa jubilezi in sinea ta.Stii…vorba aia,inteleptul cedeaza.N-ai de unde.Si nici nu te mai pup.

   --4 voturi
   +1
   -1
   • Banuiesc ca face-ti referire la mine cu acest comment, va asigur ca nu am facut nici un comentariu de cat atunci cand am folosit numele meu, dupa amenintarile care le-am primit, chiar nu merita sa-mi fie luata beregata, doar de dragu de a ma certa cu Dvs aici. Atunci m-am oprit din a mai comenta aici, iar despre faptul ca nu ar trebui sa lucrez la reparatii va inteleg si sunt de acord cu Dvs. sunt eu mai tolomac de felu meu, cu atatea „elite” in jurul meu, regret enorm ca nu am reusit sa invat sa innadesc doua fire la un loc, dar nu toti pot straluci in meseria lor mai sunt si tolomaci ca mine, care in prostia noastra credem ca avem dreptul sa ne castigam un salariu… Deci va rig sa ii mai ingaduiti cateva luni sa imi gasesc un nou loc de munca si am sa plec numai decat. Va multumesc pentru intelegere, daca ea exista si insist sa va reamintesc EU Daniel Tomiuc (tolomacu) NU AM FACUT ALTE COMENTARII SUB NICI UN NUME FALS, DL Lucian Valeriu pote sa vada acest lucru dupa IP folosit.

    +11 voturi
    +1
    -1
  9. Daniel T. este unul dintre cei mai buni si corecti meseriasi din depou care nu merita sa fie atacat,unii l-au facut pt.aspectul lui mai nencorformist prietenia cu fostul si din invidie.CFR3 e o aschimodie care si-a bagat si el mana in sacul depoului iar acum cand a ajuns la fund bauna la altii.

   +8 voturi
   +1
   -1
  10. GROPARULE tu chiar nu vrei sa stai linist?
   CHIAR NU TI-E FRICA DE SIGURANTA FETEI TALE?
   Nu mai baga in cacat si pe altii ca ai bagat destul DEPOUL.
   Daca te crezi mare sef dute si fotografiaza si pe strada ARDEALULUI 19.[densitati…….]
   Ea,exemplu GAVAN-CURESCU.Nu au indreptat calea ferata.

   0 voturi
   +1
   -1
  11. Observ citind comentariile voastre, ca nu faceti altceva decat sa va platiti „politele” ascunsi in anonimat. Ne-am intors inapoi cu 25 de ani, in „epoca de aur” cand Securitatea isi avea turnatorii platiti in Depou si nu exista nici „Specialarad.ro” si nici Internet. Va dati justitiari, comentati cu nume si prenume (porecla sau nick), va amenintati unii pe altii si chiar si pe copiii vostri (urat, foarte urat ca recurgeti la asemenea atitudine !)si nu faceti decat sa dati apa la moara celor care conduc cu adevarat Calea Ferata, care nu mai pot de bucurie stiind ca urmeaza restructurari si, ca si efect vor urma disponibilizari, desfaceri de contract si alte repercusiuni previzibile. Voi nu va simtiti amenintati ?Nu va dati seama ca si un copil de clasa I va poate repera si ca pentru un procuror cu abilitati in IT (si exista destui, va asigur) este floare la ureche sa va desconspire si sa va trimita acolo unde va este locul ? Nu era mai bine, daca tot va credeti in masura sa va judecati voi intre voi si impreuna pe Calin Darau si sa (va) puneti etichete si stampile, ca atunci cand a inceput circul asta sa fi intrat toata lumea in „silentio stampa” – daca cunoasteti termenul – si sa va vedeti de treaba, lasand organele de ancheta sau alti abilitati sa descurce firele si sa-si faca treaba (daca era ceva de facut, va asigur ca nu ati mai fi fost atat de vorbareti, pentru ca se stie foarte bine, din intelepciunea poporului acesta ca hotul striga: „Prindeti hotul !” cel mai tare ?! Banuiesc ca voi sunteti toti curati ca lacrima, nu aveti nicio buba in cap si sunteti „mai albi ca neaua” – Biblia: „Stropi-ma-vei cu isop si ma voi curati, spala-ma si mai vartos ca neaua ma voi albi” (Psalmul 50) – NB – nu vad ca scrie nicaieri acolo „stropi-ma-vei cu motorina !”. Daca ati fi asa, ma intreb, mai ales ca majoritatea sunteti de la firma la care este director un membru marcant al PC-ului lui Dan Voiculescu (cine este sau mai precis, cine a fost Dan Voiculescu ?Sa nu-mi spuna cineva ca nu aveti acasa un televizor sau nu cititi presa !) de ce ati tacut pana la aparitia articolului ?Aveti impresia ca varsand laturile pe site-ul unui ziar online, protejati de (relativul) anonimat, se va indrepta ceva la Depoul Arad ?Aveti solutii ?Dati-le si veti fi apreciati. Nu aveti ?Incetati cu pamfletul, alegoria si toata mascarada asta de doi bani, agramata si aruncata ca nuca-n perete, pentru ca cine va semana vant, va culege furtuna, stimatilor !Niciunul din voi nu sunteti Maica Tereza de Calcutta, aduceti-va aminte ca si voi ati „ciugulit” din tortul asta si nu v-ati ales decat cu praful de pe toba. Refulati degeaba, daca tot ati stiut ca se fac tot felul de matrapazlacuri, de ce nu ati luat atitudine atunci cand ati mancat pizza si ati baut bere de la cei pe care i-ati „servit” de voie sau….de nevoie ?Apropo, care dintre voi ne spune povestea celui sub a carui „indrumare” ati actionat vis-a-vis de reparatiile care se faceau locomotivelor de la alte firme si carora li se schimbau piesele si motoarele ?Sau ati uitat ca Depoul avea DOI sefi ?Unul la „Calatori” si unul la „Reparatii” ?Al doilea era fata mare ?Nu credeti ca este injust sa aruncati anatema doar pe unul din ei, in timp ce celalalt nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase ? Ia mai ganditi-va putin. In documentarea pe care am facut-o pe cont propriu, am gasit multe nume (fara pseudonim) cunoscute, care acum se „acopera” cu o perdea de cerneala precum caracatita si pe care le stiti si voi foarte bine, care au „contribuit” substantial prin munca voluntara (?) la bunastarea personajului….Nu continui, pentru ca nu vreau sa dau subiecte viitoare pentru Lucian Valeriu, dar va atrag atentia ca nu jucati corect in situatia asta !Si vreau sa stiti lucrul acesta, poate va mai temperati elanul tineresc si tovarasesc, pentru ca lucrurile s-au denaturat destul de mult si gunoaiele ies incet-incet la suprafata. Iar tsunami-ul nu va va feri nici pe voi atunci cand va veni !Corespunzator cu „felia de tort a fiecaruia”.

   +8 voturi
   +1
   -1
   • A plecat din sistem prin demisie si nu prin destituire si asta pentru ca i s-a sugerat din timp ca e mai bine asa. Deh, „ingerasii” au intotdeauna si functia de paznic si stiu dinainte ce se va intampla, nu-i asa ?Inca odata va spun sa va documentati bine inainte de a posta etichete sau vinovati pe care ii vreti (sau vi se sugereaza sa ii vreti) voi sau cei care „va indruma”, pentru ca tot ce spuneti/scrieti se poate intoarce impotriva voastra. Faptele si actiunile personajului il incrimineaza mult mai mult decat pe cel pe care il incriminati voi. Cred ca stiti foarte bine despre ce este vorba, dar ati fost „instruiti” ce sa scrieti. E a doua oara cand va spun ca nu jucati corect !

    +6 voturi
    +1
    -1
  12. Motorul diesel a pornit destul de greu;”NU LA BUMB”ci folosindu-se cablurile de lansare,pentru ca seturile de bateri noi achizitionate,fie nu vedeau DEPOUL numai in acte,fie plecau foarte repede pe ogoarele manoase ale patriei,pe toate tractoarele din zona,si nu numai la preturi de chilipir.
   -P.S-un set de bateri pentru LDE egal 12 bateri de acumulatori de 12V;320Ah;1280A[UIC].

   +8 voturi
   +1
   -1
  13. D.C.O-un fost mediocru lacatus de reparatii,care a terminat cu greu o facultate particulara,ca multi altii dupa 1989.
   -A fost numit,printr-o eroare umana,la carma DEPOULUI ARAD.
   -A stat in umbra vreo 15 ani,pana si-a facut plinul,a supt totul pana a dat de samanta stricata,apoi a murit de vreo 3 ori si a inviat de 6 ori.
   -NICI ACUM NU SE POATE IMPACA CU IDEEA CA A FOST DEMIS.
   -Acum face pe controloru.Ce dracu sa mai controleze?ca a distrus totul,a vandut flota DEPOULUI,a pierdut prestatii,a LUPTAT PENTRU DEGRADAREA DEPOULUI=In felul acesta isi arata in continuare nimicitatea.
   -De ce nu merge in control si la alte depouri de pe raza STFC-TM-n-are sange in instalatie?
   -D.C.O-daca n-ai pierdut definitiv calitatea de om”TREZESTE-TE PANA NU-I PREA TARZIU,altfel te spurci pe zi ce trece”.

   +8 voturi
   +1
   -1
  14. Dragi concitadini aradeni,cum se explica faptul caci voi aveti tot timpul musafiri?
   -Este de notorietate faptul caci GROPARUL sifoneaza si determina conducerea Regionalei sa puna botul si sa se orienteze,conform spuselor lui.
   -Asa se explica vizita lui ”MOALERU”cel care i s-au terminat gloantele in 89 pe aeroportu din TIMISOARA si in felul acesta nu a mai ramas la MAPN ci s-a facut CFR-ist si EUSEBIU[nu fotbalistu] ci picherul de altadata de la L2 Caransebes-Lugoj.
   -Un rezervist MAPN si un picher foarte greu gasesc pe unde sa se urce pe locomotiva,iar daca ii vorba de controlat pe locomotive,sigur nu gasesc nici,gloantele pierdute altadata in TIMISOARA si nici monoraiuri si nici material marunt de cale.

   +26 voturi
   +1
   -1
  15. -MOELERU ii Zugravelu??
   -Este adevarat ca la revolutie a tras in demonstranti? ca asa am auzit si noi pe la ARAD.Daca stie cineva amanunte ii rugam sa ne scrie;ca si asa ii la moda cu deschidere adosarelor revolutie-„poate se incadreaza in cadru”.Abia acum auzim de el,timp de 25 de ani a trecut neobservat.DOAMNE AJUTA!

   +25 voturi
   +1
   -1
  16. 01 aprilie-ziua pacalelilor si nu numai.
   Lotul doi al gruparii[feroviare]GAVRIS a fost convocat la DaNA BUCURESTI.
   Groparul a fost instintat oficial despre acuzele aduse: are calitatea de invinuit in dosarul respectiv;
   -s-a inceput urmarirea penala impotriva sa,
   -s-a pus sechestru pe conturile sale,masini,case,ce mai are;ca restul au fost trecute pe socru-sau,
   -In cel mai fericit caz scapa,cu o condamnare cu suspendare.
   -Doamne nu ne lasa fara el,ca numai are cine sa faca cotele la DEPOUL ARAD pentru ca PAUNUL nu se descurca singur.
   Dar daca totusi va fi luat sa le faca el de acuma pana in anul 2020.
   DREPTATE PANA LA CAPAT.Astept provincia.

   +11 voturi
   +1
   -1
  17. IN CAUTAREA ARBORELUI GENEALOGIC

   Nu exista crima perfecta!Nici chiar pentru criminalii de locomotive.
   -Suntem siguri ca adevarul va iesi la suprafata.
   -Este pacat,ca un al doilea om de baza de la REPARATI sa fie sacrificat,nevinovat,doar pentru ca a executat un ordin.
   -Oricum toate drumurile duc la …….groapa,iar intr-un final se va ajunge la GROPARUL sef!

   +6 voturi
   +1
   -1
  18. CAPITALA,vrea retragerea”LICENTEI”pentru GROPARUL-sef,respectiv eliminarea din fisa postului,a atributiilor de control.
   PROVINCIA,prin vocea contelui de CHEVERES face lobii pentru mentinerea autorizatiei de libera practica a acestuia,chiar daca”MALPRAXISUL” e infloare.
   Asta e.Regim preferentiabil.
   Oare ce mai urmeaza?
   -sfarsit de suferinta ori”INCEPUT DE CHIN”.

   +2 voturi
   +1
   -1
  19. Locomotiva jefuita (din interior)

   -Mai domnisoara M@ry (ws),
   -Daca ti-e atat de drag Groparul ing.-sef,maine cand vine in DEPOU,fa-ti un tablou cu el si puneti-l in dormitor,poate dormiti mai linistiti,ca el sigur are insomnii.
   In rest,iti reamintesc ce-ti spuneam si odinioara la ce-i f.bun prietenul tau:
   -la vandut locomotive engross si endetailes
   -la pierderea prestatilor unitatii
   -la degradarea depoului
   -la tinut in brate pe unii(inclusiv Cadana)
   Pe de alta parte s-a dovedit ca-i si mai bun la PENAL,asta confirmat in dosarul Gavris si compania si ca noutate iti spun,ca-l mai asteapta cel putin doua dosare,pt. domnia sa.
   Cat de curand il va chema „Iotcu”.

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.