sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Directorul general al CFR Călători este la Arad. Nu a venit CU trenul – a venit PENTRU trenuri…

  de Lucian Valeriu | 17 martie 2015, 8:06 AM | Culise | Recomandările editorilor

  0

  Iosif Szentes, noul director general al CFR Călători, face astăzi o vizită la Arad – conform surselor noastre, aceasta implicând în primul rând semnarea unor contracte, dar și aplanarea unpr conflicte la Depoul CFR, verificarea unor automotoare și alte „treburi interne” destul de… spre foarte grave. Vizita directorului general la Arad îi încurajează pe angajații CFR să mai spere încă la rezolvarea situației haotice în care se scaldă compania.

  „La începutul lunii martie, Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) a CFR Călători a aprobat numirea a trei noi membri în Consiliul de Administrație al companiei: Iosif Szentes, Ionela Adriana Atanasiu și Dan Iulius Plaveti. Iosif Szentes și Dan Costescu au fost investiți, joi, 12 martie, în funcțiile de directori generali ai CFR Călători și, respectiv, CFR SA, de către ministrul Transporturilor, Ioan Rus, ” – conform Agerpres

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.