Update Accidentul feroviar de sâmbătă seara – ascuns sub preșul incompetenței corupte chiar de conducerea Depoului CFR Arad (FOTO)

  de Special Arad | 19 noiembrie 2015, 10:45 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  9

  Titlul principal: Accident feroviar în Arad! Două locomotive s-au izbit în Depoul CFR!

  Știri Arad: Două locomotive din dotarea Depoului CFR Arad s-au tamponat sâmbătă, 14 noiembrie, „la ele acasă”, în chiar incinta spațiului dintre Gara Mare și Cartierul Grădiște. Cauza pare a fi sigură: niște manevre greșite ale mecanicului.
  Speriați de zgomotul extrem de puternic iscat urmare a tamponării, în puterea nopții, locatari ai blocurilor din împrejurimi au sunat la 112, alertând Poliția.
  La fața locului s-au deplasat criminaliștii de la IPJ Arad, care au luat probe și au făcut fotografii la locul faptei.

   


   

  UPDATE: Accidentul feroviar de sâmbătă seara – ascuns sub preșul incompetenței corupte chiar de conducerea Depoului CFR Arad! (FOTO)

  „Ceea ce s-a întâmplat la data de 14.11.2015, orele 19.45, în zona Gării CFR Arad este, conform HG 117/2010, accident feroviar, iar ceea ce încearcă Darău Călin (șef de Serviciu la Regionala CFR Timișoara, dar omul din umbră a tot ce mișcă în Depoul CFR Arad – n.red.) este reglementat de art.297 Cod penal ca faptă în sarcina funcționarului public care nu își exercită atribuțiunile de serviciu în mod corespunzător și falsifică adevărul” – ne transmit sursele noastre din Depoul CFR Arad.

  Filmul accidentului

  La data sus-amintită, locomotiva E A 560, la manevra de cuplare cu trenul 2213 se ciocnește cu acesta din cauză că mecanicul nu respectă procedurile prevăzute în situașia dată – conform cercetării criminalistice efectuate la fața locului de polițiștii specializați ai IPJ Arad.  În afară de pagube materiale serioase și câțiva călători dați cu capul de pereți (dar bucuroși că au scăpat fără să fie nevoie de îngrijiri medicale), nu s-a deplasat… fitilul bombei… oricum, în prag să explodeze aproape zilnic în Depoul CFR Arad. De la Regională (prin trimisul „expert în mușamalizări”), directorul Blăgăilă a opinat că „nu a fost accident feroviar – ci întâmplare” – dar acum, după ce Poliția T.F. a preluat cazul și a stabilit… altceva… tace.

  Oricum, „urmare a neînțelgerilor din cadrul comisiei de anchetă”, cică, s-a decis să se sigileze locomotiva.

  Imaginile sunt de la locul accidentului, luate la puțin timp după tamponare.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. din intamplarile acestea marunte se constitue un dosar mare,mare cat prostia autorilor infractiunilor care se intampla la Depoul Arad si Timisoara. Daca opinia fostului ministru al transporturilor era ca Blagaila cu echipa sa care “au facut alegerea corecta” citat din silogismele cu caracter de axioma ale d lui inculpat Darau C (APROPO va trebui sa iti iei secretara in curand Caline sa iti tina evidenta la dosare)era ca au protectie politica , a altora ca o au pe a serviciilor,eu va transmit ca in curand veti fi sub protectia functionarilor publici care au loc de munca la institutia situata pe str POPA SAPCA din Timisoara

   +39 voturi
   +1
   -1
  2. Florine,Nea Florine,mai un pic si-o fi bine.
   Omul de CS cu parul sur pe care-l pomenesti foarte des nu mai face parte din”Guvernul meu”si este inpins spre esaloanele 3-4 fara putere de decizie.
   Nasul”MUIE”de la balastiera CHEVERES are si el probleme cu legea si nu te mai poate ajuta,si ce-i mai trist caci si negocierile tale cu WELLA au esuat iar de necaz tu te-ai inbatat.
   Te urmarim cu atentie

   +37 voturi
   +1
   -1
  3. ….asta doreste in continuare sa mentina Florin Blagaila,la Regionala Calatori Timisoara.
   -unii nemaiputand suporta presiunile la care au fost supusi,si-au prezentat”demisia”.
   -altii vocifereaza pe la colturi si-n birouri,pentru ca starea de nemultumire in randul angajatilor,a atins cote alarmante.
   -iar cativa din afara asteapta ANGAJAREA.

   ””’

   +27 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.