Update Rezultate pe surse: Falcă rămâne primar încă patru ani

  de Special Arad | 5 June 2016, 9:31 PM | Culise

  9

  UPDATE (06.06.2016, ora 00:30): Rezultatele pe care le-am comunicat mai devreme sunt confirmate și de datele centralizate de PNL:

  Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a câştigat cel de-al patrulea mandat, datele centralizate de PNL, în cadrul numărătorii paralele, din jumătate din secţiile de votare indicând că a obţinut circa 40 la sută din voturi, dublu faţă de principalul său contracandidat, Sebastian Bulumac”, scrie Antena3.ro


   

  Știri Arad (5.06.2016, ora 21:30). Potrivit primelor informații neoficiale, rezultatele alegerilor locale pentru funcția de primar al municipiului Arad ar fi următoarele:

  Gheorghe Falcă ar avea un procent de voturi spre 40%, astfel clasându-se pe primul loc. După acesta, candidatul independent, Sebastian Bulumac, ar avea 20% din voturi, urmat de candidatul PMP, Samuel Caba, care ar avea 13% din voturi.

  Menționăm că acestea nu sunt rezultatele oficiale, ci doar estimative!

  Vom reveni cu informații, îndată ce vom afla rezultatele oficiale! Rămâneți cu ochii pe Special Arad!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Chiar ar trebui sa ne fie rusine? Trebuia obligatoriu sa dam sursa? Nu era oficială… Ne cerem scuze doar ca am gresit cu 2 procente. Da, 2 procente. Noi am scris: 40% Falca si a avut 42%. Despre Bulumac am scris 20% si a avut 19%, iar despre Caba am scris bine: 13%.
    Rezultatele – ÎNCĂ – sunt neoficiale. Dar cam aceleasi procente…
    Deci? Mai trebuie sa ne fie rusine. Sau e o problema ca am dat primii informatia si am fost foarte foarte foarte aproape de adevar. Tocmai cind nimeni nu stia nimic de Arad 😉

    +10 voturi
    +1
    -1
  1. oricare ar fi adevarul, inca 4 ani de mandat Falca ajung ca sa ne bage Aradul definitiv in uitare si mizerie. Mai este cate ceva de distrus in acest oras istoric , asa ca ii vin perfect cei 4 ani. Mai toate orasele tarii se dezvolta, in ritm romanesc, dar se dezvolta, Timisoara, Oradea, Craiova, Sibiu, Brasov, etc.. Noi regresam pe zi ce trece. Trist pentru Arad, trist pentru Romania..

   +8 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.