marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rezultate finale alegeri. Ce partide intră în Consiliile Locale din întregul județ Arad (lista completă)

  de Raluca Medeleanu | 13 iunie 2024, 12:09 PM | Administraţie | Politikos | Topic special

  1

  Biroul Electoral a publicat și rezultatele finale pentru alegerile locale, care au avut loc duminică, 9 iunie. Cu o prezență la vot de 49,46% pe întregul teritoriu al județului, arădenii au ales cine să îi reprezinte pentru următorii 4 ani. Astfel, în cele ce urmează vă prezentăm lista cu partidele care au obținut voturi suficiente încât să aibă consilieri în fiecare Consiliu Local din orașele și comunele din județul Arad.

  Amintim că în municipiul Arad, primarul Călin Bibarț (PNL) a obținut voturile necesare pentru a continua cu un nou mandat, iar la Consiliul Județean Iustin Cionca (PNL) a obținut și el un nou mandat.

  Află aici care sunt rezultatele finale pentru Primăria Arad: Rezultate finale la alegerile locale. Călin Bibarț, votat de 15.067 de arădeni (10.52% dintre cetăţenii cu drept de vot) · Special Arad.

  Și află aici care sunt primarii aleși pentru fiecare comună și oraș din județ: Câștigătorii la alegerile locale din județul Arad. Cine sunt primarii? · Special Arad

  Mai jos puteți consulta lista completă, cu rezultatele finale pentru componența Consiliilor locale din întregul județ Arad:

  În total, vorbim de 929 consilieri care vor decide pentru direcțiile de dezvoltare ale unităților administrativ teritoriale de pe raza județului Arad. Ei vor fi de la diferite partide politice, care în unele cazuri vor avea majoritate, iar în altele vor fi nevoite să se alieze cu alte partide pentru a forma o majoritate, pentru a putea aproba diferitele proiecte pe care le doresc implementate.

  lista alegeri 1 scaledlista alegeri 2 scaledlista alegeri 3 scaledlista alegeri 4 scaledlista alegeri 5 scaledlista alegeri 6 scaledlista alegeri 7 scaledlista alegeri 8 scaledlista alegeri 9 scaledlista alegeri 10

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.