sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primarul Bibarț: „Nu negociez cu nimeni în acest moment”

  de Special Arad | 12 iunie 2024, 2:17 PM | Administraţie | Politikos

  2

  Comunicat. Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, a susținut miercuri, 12 iunie 2024, o conferință de presă în care a făcut câteva precizări legate de modul în care s-au desfășurat Alegerile din 9 iunie, promisiunile electorale ale unor contracandidați și a subliniat faptul că nu va negocia cu nicio formațiune politică mai devreme de toamna acestui an.  

  „Am făcut o scurtă analiză a alegerilor. Din punct de vedere administrativ, doresc să le mulțumesc tuturor celor implicați în acest proces complex. Vreau să subliniez faptul că Primăria are doar un rol strict administrativ în organizarea alegerilor, respectiv se asigură că secțiile de vot sunt pregătite pentru ziua scrutinului, dar nu are nicio implicare în desfășurarea efectivă a acestuia, astfel că unele mici sincope înregistrate nu doar în Arad, nu au depins de noi. Am făcut de asemenea, o scurtă trecere în revistă a rezultatelor și a unor promisiuni pe care unii competitori le-au făcut în această campanie. Îi aștept în luna octombrie să se prezinte în Consiliul Local, să fie validați consilieri și să rămână aici, nu să fugă în Parlament. Sunt interesat să văd cum vor implementa promisiunile făcute în timpul campaniei electorale, unele de-a dreptul exagerate. Și cu toate acestea pe unii au reușit chiar să-i convingă. Abia aștept să ni se alăture pentru a ne demonstra că nu au mințit oamenii. Nu în ultimul rând, am vrut să subliniez că nu sunt de acord cu nicio negociere politică în acest moment pentru majorități în Consiliu, oricum nu mai devreme de 27 septembrie, când, conform legii, vor începe validările mandatelor noilor consilieri”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

   

  Citește și:

  • Rezultate finale la alegerile locale. Călin Bibarț, votat de 15.067 de arădeni (10.52% dintre cetăţenii cu drept de vot) · Special Arad

  • Rezultate finale. Ce scor a luat Iustin Cionca și care partide intră în Consiliul Județean · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Probabil se refera la vicele Chesa colegul de alianță și majoritate care a promis extinderea stadionului UTA la 15 mii de locuri, CET pe combustibil din deșeuri, centura noua în Gai și pasarela noua la gara Aradul Nou.
   Șansele sunt 90% sa iasă Ciolacu președinte atunci își va putea îndeplini promisiunile Chesa și din postura de viceprimar.
   Iar Bibart sa dea lecții de moralitate este gluma zilei.

   +7 voturi
   +1
   -1
  2. În veci PSD-ul de la „Centru” n-o să sprijine (de „dragul” nimănui !!!) investițiile într-un fief PNL-ist, ca să-și poată aceștia contoriza „realizările”!
   Au ei „o armată” de Primari și Primării prin țară, în care să pompeze banii….
   .
   Arădenii, dacă tot și-au pus din nou ACEEAȘI GAȘCĂ în fruntea urbei și-a județului, n-au decât să le „pompeze” la greu, DIN TAXELE ȘI IMPOZITELE mărite, banii pt finanțarea elucubrațiilor investiționale ale iubitei Găști – cam asta va fi logica PSD-istă (și, sincer, nu ai de ce să le-o reproșezi).
   .
   Când iei o decizie, în viață, trebuie SĂ FI PREGĂTIT să suporți și consecințele.
   Știți cum e vorba: „ce-și face omul cu mâna lui …,se numește lucru manual!”
   .
   Cine crede că va fi altfel, este „munte de naivitate” …

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.