InclusivUn boschetar cretin a dat foc inclusiv Casei de bilete nr. 1 de la UTA. Inclusiv pentru asemenea cazuri n-avem legi…

  de Lucian Valeriu | 2 iulie 2015, 5:31 PM | Gonzo | Recomandările editorilor

  2

  Pe fața lui se citeau sute de incendii – un chip negru cu negru care puțea a fum, pișat și aurolac îți documenta asta trăsătură cu trăsătură și damf cu damf. Atâta energie negativă pe centimetru pătrat mai simți poate în iad… pe pământ e greu să găsești.
  S-a aciuat în Casa de bilete nr. 1 a stadionului celei mai iubite echipe, cică, din Arad, din toate timpurile – și nu cred că în toate timpurile trecute până acum căsuța aia a avut o destinație mai oribilă. Acolo doarme, acolo își rupe mințile care i-au mai rămas, de acolo te atacă, dacă te prinde singur și slab… indiferent cine ești și câți ani ai. E coșmarui oricui, pe ditamai Calea „Aurel Vlaicu”. Atenție: e lângă semnul alb-roșu de „Atenție – copii!”

  Căsuța aia trebuie să se asorteze cu ruinele stadionului, cu locul pe care-l ocupă UTA acum în fotbalul românesc… bag sama… sau nu?

  Habar n-am cum îl cheamă… dacă interesează pe cineva, vom afla… dar polițiștii locali ar face bine să nu-l mai lase să ocupe… hai… dacă nu un simbol al sportului local (la casa aia de bilete s-a stat la coadă la meciurile lui Petschovschi… știți… nenea cu statuia, și mulți foloseau acea casă de bilete ca pe un altar… ori măcar ca și cutie a milei), să nu-l mai lase să profaneze dacă nu un simbol, zic, măcar un loc public oarecum  important.

  După ce au venit cu Pompieri și tot ce presupune un incendiu, Organele statului l-au dus pe imbecil la secție, să-l legitimeze, să zbiere la el și de astea… că legi pentru chestii punctuale  nu s-au mai făcut demult… așa că nici nu prea există.
  Inclusiv pentru asemenea cazuri n-avem legi în jungla asta.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.