joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sorinel, „Bă, ești nebun!”. Când un gest mărunt poate avea urmări atât de emoționante

  Lumea îl cunoaște pe Sorinel ca fiind bărbatul acela care tot repetă expresia „Băăă, ești nebun!” și se plimbă pe bulevard în căutarea vreunui om care e dispus să-i dea ceva să lucreze. Până nu demult, oricine îl vedea pe Sorin, nici măcar nu ar fi fost curios să-i afle povestea căci ar fi avut reacția pe care o avem cu toții când vedem un om neîngrijit care mai cere câte un ban pe stradă: i-ar fi întors spatele.

  Dar iată că acum povestea lui Sorinel, fostul șofer de camion ajuns pe străzi, a devenit virală datorită gestului mic, dar atât de important, pe care l-au făcut băieții de la o frizerie de pe bvd. Decebal colț cu str. Kuncz Aladar, care îl mai ajutaseră și în trecut oferindu-i câte un bănuț în schimbul unui măturat în fața frizeriei. Ieri însă băieții l-au poftit direct în frizerie și i-au făcut o schimbare de look, iar după ce s-a ridicat de pe scaun, Sorinel a devenit parcă un alt om.

  Evident, nu i s-a cerut niciun ban pentru tunsoare, iar Sorinel a avut parte după aceea de o adevărată „campanie de publicitate” pe facebook, căci frizerul a urcat pozele cu „înainte și după” pe pagina oficială a frizeriei, cu o singură descrirere, celebra expresie: „Băăăă, ești nebun!”. Ceea ce a urmat a fost un val de aprecieri și distribuiti. Mai exact, după 24 de ore, peste 500 de like-uri și vreo 200 de share-uri, iar impactul posării a ajuns la 30.000 de oameni.

  „Nu mă așteptam să îl simpatizeze atâta lume. Sorinel nu e ca alții, are bun simț, e muncitor și îl duce capul. Ne bucurăm că am putut să facem o surpriză unui om al străzii și acum că am văzut aceste reacții ne gândim să nu ne oprim aici. Vrem să pornim un adevărat proiect de schimbare de look pentru oamenii de pe stradă și speram să ni se alăture și alți arădeni. Dorim să schimbăm puțin viața unor oameni sărmani. O să mai auziți de noi”, spune Vlad, proprietarul frizeriei.

  Cu o simplă schimbare de look, Sorinel va putea acum să își găsească mai ușor de lucru. Un gest care a „mâncat” doar câteva minute din viața unui tânăr, a avut un rezultat atât de frumos. Sorinel a fost mai mult decât emoționat și pentru simplul fapt că a aflat că unor oameni chiar le pasă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.