vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un tânăr turmentat a început să smulgă coșurile de gunoi de pe stâlpi și să le arunce pe carosabil

  de Special Arad | 17 octombrie 2022, 4:34 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  În 11 octombrie, Poliția Locală a emis un comunicat prin care a făcut publică o „hartă a cuiburilor oamenilor străzii”, prin care identificase în total, pe parcursul acestui an, 71 de locuri în care locuiesc ilegal diferite persoane dubioase în municipiu, acum a publicat o actualizare, prin care ne informează ce urmări au avut acțiunile agenților, în ultimele 5 zile. În prim plan, ni se prezintă un tânăr turmentat care a pus în pericol traficul auto.

  „Odată cu demararea acțiunilor Direcției Generale Poliția Locală Arad de patrulare seara/noaptea în cartiere, în perimetrul condominiilor, în locurile de joacă, parcuri, zone locuite ale orașului, în scopul prevenirii faptelor antisociale, la orele serii, atât patrularea pe bulevardul central cât și pe căile principale sunt înlocuite de patrularea echipajelor pe trasee identificate cu zone de risc și manifestări antisociale.

  Astfel, în ultimele 5 zile au fost constatate de către polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice mai multe contravenții, pentru care s-au aplicat sancțiuni: 25 procese-verbale pentru practicarea prostituției, 10 procese-verbale pentru apelarea la mila publicului, 1 PV pentru staționare pe pista de biciclete, 1 PV pentru provocare de scandal, 7 PV pentru consum de alcool pe domeniul public, 5 procese-verbale pentru blocaj acces auto în parcare, 2 PV pentru deranjarea liniștii publice (ascultare muzică cu volum maxim), respectiv 3 procese-verbale pentru aruncarea de gunoaie pe domeniul public.

  În acest sens, în noaptea de 13.10.2022, s-a constatat o altă faptă contravențională, în jurul orei 01:30. Dispeceratul DGPL Arad a preluat și transmis echipajelor din teren o sesizare referitor la o persoană care vandalizează coșurile de gunoi, smulgându-le de pe stâlpi și aruncându-le în drum, iar pubelele pe roti împingându-le pe carosabil. Echipajul de ordine publică s-a deplasat la fața locului, ajungând în două minute, suficient de rapid cât să-l prindă pe P.R., de 26 de ani în timpul producerii faptei de natură antisocială. Tânărul contravenient este cunoscut de către polițiștii locali, fiindu-i aplicate mai multe amenzi de-a lungul timpului. Aflat sub influența băuturilor alcoolice consumate, acesta a pus în pericol traficul auto din zonă, iar pentru faptele sale a fost identificat și sancționat cu suma maximă de 2.000 lei, conform HCLM nr. 162 /2006, evitându-se alte posibile evenimente care s-ar fi putut produce”, transmite Poliția Locală Arad.

   

  Citește și: Locala se laudă că a depistat anul acesta un total de 71 „cuiburi de oamenii străzii” în Arad – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.