Pervers și agresiv. A ajuns la Psihiatrie, după ce a făcut gesturi obscene și a tâlhărit o femeie în Arad

  de Special Arad | 17 October 2022, 3:47 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. Ieri, în jurul orei 15, într-o sesizare la Dispeceratul Poliției Locale, o doamnă reclama faptul cã în zona comercială a Ștrandului Neptun, o persoană de sex masculin făcea gesturi obscene în spațiul public.

  Patrula de polițiști locali s-a deplasat la locația indicată constatând că este vorba de L.R., 56 de ani, din Hunedoara, care nu era la prima abatere pe ziua de ieri.

  Cu aproximativ trei ore înainte, același „personaj” își petrecea ziua de duminică, la amiază, în zona Pieței Drapelului, unde, în spatele gheretei de bilete din stația de autobuz făcea aceleași gesturi obscene în fața trecătorilor, după ce, în prealabil agresase o doamnă de 82 de ani, încercând să-i sustragă poșeta și trântind-o la pământ.

  Polițiștii locali au legitimat toate persoanele de față, apelând serviciul de urgențe 112, la locul indicat prezentându-se un echipaj de la Jandarmeria Română, care l-a preluat pe făptaș și l-a transportat la sediu, în vederea întocmirii actelor premergătoare efectuării cercetărilor pentru tentativă de furt.

  Din cauza săvârșirii în public de acte obscene, acesta a fost amendat cu 1.000 lei, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

  Pentru recidiva lui în decurs de 24 de ore, a fost solicitată Ambulanța și, sub escorta Poliției Locale, bărbatul a fost transportat pentru triaj la Unitatea de Primiri Urgențe și apoi internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.