Un al doilea dosar penal, la Ineu, pentru nerespectarea izolării la domiciliu

  de Special Arad | 25 martie 2020, 2:02 PM | Coronavirus | Ineu | Știri Arad

  0

  Comunicat. Vă informăm că la data de 25.03.2020 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu s-a înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii infracţiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”,prev.şi ped.de art.352 al. 1 din C.pen.

  Din conţinutul actului de sesizare rezultă că un ceteţean român care a venit din Franţa în data de 23.03.2020 şi care trebuia să stea în izolare la domiciliu, nu a fost găsit la domiciliu, la verificarea efectuată de lucrătorii de politie.

  Ulterior, făptuitorul a fost găsit de organele de politie care l-au transportat într-un centru, unde a fost plasat în carantină instituţionalizată, sub pază.

  În prezent se efectuează cercetări in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Zădărnicirea combaterii bolilor” prev.şi ped.de art.352 alin.1 din C. pen.

  Urmărirea penală continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

  Citește și: Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu au făcut dosar penal unui bărbat care s-a întors din Anglia și nu a respectat izolarea la domiciliu

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.