Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu au făcut dosar penal unui bărbat care s-a întors din Anglia și nu a respectat izolarea la domiciliu

  de Special Arad | 24 martie 2020, 11:14 AM | Coronavirus | Ineu | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Judecătoria Ineu

  Comunicat. Vă informăm că la data de 23.03.2020 la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii infractiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”,prev.şi ped.de art.352 alin.1 din C.pen.

  În actul de sesizare s-a retinut că un cetăţean român care a venit din Anglia în data de 17.03.2020 şi care trebuia să stea în izolare la domiciliu în perioada 18.03.-01.04.2020 nu a fost găsit la domiciliu, la verificarea efectuată de lucrătorii de politie în data de 20.03.2020.

  Ulterior făptuitorul a fost găsit de organele de politie, care l-au transportat într-un centru unde a fost plasat în carantină instituţionalizată, sub pază .

  Urmărirea penală continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.