duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  După 11 zile de așteptare, trupul lui Navalnîi a fost predat mamei sale

  de - | 25 februarie 2024, 10:57 AM | Internaţional

  0

  Cadavrul lui Alexei Navalnîi a fost predat mamei sale, a anunțat purtătorul de cuvânt al familiei disidentului, Kira Yarmysh, potrivit Sky News. Anunțul a fost făcut sâmbătă.

  „Trupul lui Alexei a fost dat mamei lui. Mulțumim foarte mult tuturor celor care au cerut asta alături de noi”, a scris Kira Yarmysh pe X.

  Ea a mai transmis că detaliile despre înmormântarea lui Navalnîi vor fi anunțate în curând și că nu este clar dacă autoritățile vor „interveni” în organizarea ceremoniilor.

  Decizia apare după ce mamei lui Navalnîi i s-a dat un ultimatum.

  Vineri, autoritățile ruse au spus că Alexei Navalnîi va fi înmormântat în colonia penală unde a murit, dacă familia nu acceptă să renunțe la o ceremonie publică.

  Sursa: Mediafax.

   

  Citește și:

  Oscar Special: „Navalny” – Mai tare ca Bond! James Bond… · Special Arad

  Alexei Navalnîi, cel mai puternic opozant și vehement critic al lui Vladimir Putin, a murit în închisoare · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.