vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, acuză văduva lui

  de - | 28 februarie 2024, 7:03 PM | Internaţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ / captură video de la Munchen Security Conference

  Trupul lui Aleksei Navalnîi a fost „abuzat” după moarte, a spus soția lui miercuri, de la tribuna Parlamentului European. În același timp, Iulia Navalnaia (foto) a spus că se teme că la înmormântarea lui vor fi incidente și autoritățile vor face arestări, potrivit Digi24.

  Iulia Navalnaia a spus că Strasbourg a fost unul dintre orașele preferate ale cuplului, dar că „nu se mai plimbă” aici împreună cu familia, ci în loc adresează Parlamentului cu privire la moartea soțului ei într-o colonie penală din Arctica.

  Văduva lui Aleksei Navalnîi nu s-a ferit să spună că Vladimir Putin i-a „omorât” soțul, că acesta a fost „torturat timp de trei ani” la ordinul lui, „înfometat și izolat de lumea exterioară” într-o „celulă minusculă” și i s-au refuzat vizitele, apelurile telefonice și chiar scrisorile. „Și apoi l-au ucis. Chiar și după aceea i-au abuzat trupul și i-au abuzat mama”, a spus Iulia Navalnaia.

  Citește mai mult pe Digi24.ro.

  • Citește și: După 11 zile de așteptare, trupul lui Navalnîi a fost predat mamei sale · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.