Trupa Theater AMG – marea câștigătoare a Festivalului „Scena Talentelor”

  de Special Arad | 9 aprilie 2019, 8:29 AM | Cultură | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Trupa de teatru – liceu – THEATER AMG a Liceului Teoretic „Adam Müller Guttenbrunn” din Arad a participat în zilele de 6-7 aprilie 2019 la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Național de Teatru pentru Elevi „Scena Talentelor” de la Râmnicu Vâlcea.

  După prima participare de anul trecut, când tinerii actori au obținut premiul I pentru spectacolul „O scrisoare pierdută” după I.L. Caragiale, iată că în acest an au convins juriul și publicul cu piesa „Pe jumătate cântec” de Crista Bilciu, obținând nu numai premiul I, dar și Trofeul Festivalului, acest spectacol fiind astfel considerat a fi cea mai bună performanță din tot festivalul, din toate secțiunile.

  Tinerii actori, membri ai trupei sunt: Bianca Botlung, Carina Botlung, Simina Botlung, Sebastian Hazotă, Ecaterina Popi, Dariana Stana, Amina Ștefan și Szilvia Talpai. Regia spectacolului îi aparține d-nei prof. coordonator al trupei, Georgiana Maria, care a obținut și o diplomă pentru merite deosebite.

  „Ne bucurăm foarte mult că am reușit să convingem juriul și publicul festivalului, că am reușit să transmitem ceea ce noi am înțeles și aprofundat de-a lungul perioadei de pregătire. Este un spectacol greu, cu un mesaj puternic, dar tocmai acest lucru ne face să apreciem și să dorim să îl transmitem celor din sală, să îi facem să „trăiască” alături de noi. Ne simțim onorați că autoarea textului, dna Crista Bilciu, a ales să aibă încredere în noi și să ni-l încredințeze! Îi mulțumim! Sperăm să o putem întâlni personal, să ne vadă jucând «pe viu» acest spectacol”, a declarat prof. Georgiana Maria, la întoarcerea în Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.