marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Comitetul Județean Pentru Situații de Urgență a decis suspendarea cursurilor la Liceul German până vineri

  de Special Arad | 15 ianuarie 2020, 8:27 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  Astăzi, 15 ianuarie, de la ora 16:00, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean Pentru Situații de Urgență Arad, convocată de prefectul județului. Instituțiile implicate în gestionarea situației de Urgență produse la Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” au prezentat măsurile care au fost luate până astăzi.

  În urma unei analize operative a fost luată hotărârea ca orele de cursur să rămână suspendate în clădirea afectată, până vineri, 17.01.2020.

  Se continuă procedura de curățenie in conformitate cu cele dispuse de către Direcția de Sănătate Publică, instituție care va monitoriza si verifica in continuare locația.
  Vineri, 17.01.2020, ora 16.00 va avea loc o nouă ședință extraordinară a CJSU.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asta-i lipsa de comunicare!

   Daca ne-ati fi anuntat macar in data de 07.10.20/20 ca va apucati de „treaba”………….. in data de 10.01.20/20, mai stateam linistiti la munte, la aer curat, la cateva ture de schiat…Asa, ne-ati incurcat pe toti, mai aveam cel putin 5 zile de viata normala!Nu e bine maMario, ca nu suntem toti NINTENDO!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.