joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Cine sunt vinovații pentru „accidentul chimic” de la Liceul German?

  de E. Nola | 17 ianuarie 2020, 12:24 PM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  1

  Deși nu știm încă nimic oficial, în afara faptului că elevii de la Liceul German Adam Müller-Guttenbrunn vor intra la cursuri abia săptămâna viitoare, spațiul public este plin de păreri, opinii, chiar convingeri privind vinovații pentru cele întâmplate acolo.

  De altfel, în săptămâna care a trecut am aflat tot felul de lucruri care se bat cap în cap, toate însă având scopul să ne informeze că vinovații sunt alții, nu cei care tocmai se dezvinovățesc.

  Având în vedere că întâmplarea poate fi considerată și ca fiind un adevărat atac chimic la sănătatea unor copii, noi credem că este bine să se afle niște lucruri.

  Nu multe, câteva, cum ar fi dacă este adevărat că Primăria are contract cu firma care a acționat în Aradul Nou? Dacă a recomandat instituțiilor aflate în subordine – printre care și unitățile de învățământ din oraș – să se folosească de serviciile firmei din Deva? De ce s-a plătit în avans, dar mai ales cum s-a putut recepționa în avans o lucrare executată ulterior?

  Și nu în cele din urmă, cine are interesul ca afacerea să se mușamalizeze?

  Ia să vedem, ce părere aveți, stimați cititori, mai doritori de adevăr decât ceilalți.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Cine sunt vinovații pentru „accidentul chimic” de la Liceul German?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oricum privim lucrurile,firma(mai exact ,specialistii’ care trebuiau sa aiba cunostinte asupra efectului compusilor utilizati) poart raspunderea principala.Nu trebuie politizata exagerat situatia.Chiar daca se adevereste ca este vorba despre „o firma de casa” a cuiva,o lucrare executata cu profesionism,este un lucru bine facut.Alte aspecte privesc institutiile de resort.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.