vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Trafic suspendat temporar la Punctul de Trecere a Frontierei „Porţile de Fier I”

  de Special Arad | 18 mai 2021, 5:36 PM | Regional

  0

  Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara a fost informat, prin Punctul de Contact Porţile de Fier I, de către autorităţile de frontieră din Serbia că, în intervalul 18.05.2021, ora 23.00 – 19.05.2021, ora 06.00, traficul rutier prin P.F. DjerdapI (R. Serbia) – P.T.F. Porţile de Fier I (România) va fi suspendat temporar ca urmare a unor lucrări la ecluza pentru nave de la Hidrocentrala Porţile de Fier I – Djerdap, de pe partea sârbă.

  Poliția de Frontieră recomandă cetăţenilor români şi străini care doresc să tranziteze frontiera de stat prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, în respectivul interval orar, să folosească celelalte puncte de trecere a frontierei deschise în regim de trafic internaţional de la frontiera cu Republica Serbia:

  •  P.T.F. Porţile de Fier II – județul Mehedinţi;
  •  P.T.F. Naidăş – județul Caraş Severin;
  •  P.T.F. Moraviţa și PTF Jimbolia – județul Timiş.

  Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara anunță totodată că ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră sârbe și dispune toate măsurile aflate în competență, astfel încât, la reluarea traficului, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent și operativ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.