sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tot județul Arad rămâne „pe roșu”! 22 de localități continuă încă 14 zile cu restricții aferente incidenței crescute

  de Special Arad | 14 februarie 2022, 3:10 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Cu tote că numărul cazurilor noi nu cade simțitor, nu multe sunt localitățile în care se mai schimbă ceva privind scenariile de funcționare. De exemplu, în ședința care a avut loc astăzi, 14 februarie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a constatat faptul că nicio localitate nouă din Arad nu a reușit să coboare sub pragul de 3 infectări la mia de locuitori, tot județul fiind în scenariul roșu, de la cea mai mică, la cea mai mare localitate. Astfel, situația arată în felul următor:

  • Au depășit incidența 3 față de ultima ședință, din 11.02: -;

  • Continuă încă 14 zile cu restricții aferente incidenței peste 3 (22 U.A.T.): Archiș, Birchiș, Bârzava, Brazii, Cermei, Chisindia, Craiva, Grăniceri, Hălmăgel, Moneasa, Olari, Peregu Mare, Secusigiu, Semlac, Sintea Mare, Șagu, Târnova, Vinga, Vârfurile, Vladimirescu, Zădăreni, Zărand;

  • Continuă încă 14 zile cu restricții aferente unei incidențe sub 3: -;

  • Au scăzut la finalul a 14 zile sub incidența 3: -.

  Cât despre celelalte localități care nu au fost menționate în lista de mai sus, acestea au fiecare în parte propriul termen până când se va recalcula incidența și restricțiile aferente acesteia.

  TABEL COMPLET PRIVIND SCENARIILE DIN JUDEȚUL ARAD

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.