Polițiștii au amendat 80 de arădeni pentru că nu au purtat masca de protecție

  de Special Arad | 28 April 2021, 1:17 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În ziua de 27 aprilie, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii arădeni, împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Arad, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. 

  În cadrul acţiunilor, a fost verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19. 

  Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 2.419 de persoane, verificate 125 de societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.) și 60 de mijloace de transport în comun/persoane.

  Pentru abaterile constatate au fost aplicate 90 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.000 de lei, 80 pentru nepurtarea măștii de protecție, iar 10 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.