Tort trio de ciocolată – rețetă autentică pas cu pas





Tort trio de ciocolata reteta autentica pas cu pas. Tortul Trois Chocolats este de fapt o bavareza (bavarois) in 3 straturi: ciocolata amaruie, cu lapte si alba. Blatul este unul cu cacao sau ciocolata iar cremele sunt aerate, preparate cu frisca naturala (din smantana) si ciocolata de calitate.
De ce am numit acest Tort Trio de ciocolata „reteta autentica”? Pentru ca l-am preparat dupa standardul impus de cofetaria mondiala cu privire la textura, compozitia si aspectul produsului final. Este cunoscut ca „Bavarois Trois Chocolats„, „Tres Chocolates” „Trei Ciocolate”, „Trei feluri de ciocolata” sau Tort cu 3 mousse-uri de ciocolata (mousse nu se prea potriveste pentru ca este vorba de alta reteta) sau „Tort cu 3 tipuri de ciocolata”.
DESPRE TORTUL TRIO DE CIOCOLATA (TROIS CHOCOLATS)
Citește continuarea pe savoriurbane.com
Comentariile portalului
In acest oraș locuitori sunt împărțiți in doua tabere : uni sunt revoltați ca nu se face nimic și ceilalți sunt revoltați ca se face (...)
Ana, unde ai terminat școala? Poate 8 clase la Slavici din Șiria. Sunt foarte multe asemănări între sociopați și psihopați. Atât psihopatia, cât și sociopatia (...)
În Arad legea este opționala pt cei bazați în Avram Iancu au închis o stradă pt cei cu terase cu pile, montajul granitului trebuia să fie finalizat la (...)