Prăjitura Nora cu vișine și cremă de vanilie

    de - | 21 februarie 2018, 11:35 AM | Savori Urbane

    0

    Prajitura Nora cu visine si crema de vanilie. Prajitura cu blat pufos din albusuri, umplut cu crema fina de vanilie, visine si acoperita cu jeleu natural de visine. O reteta simpla de prajitura cu fructe. Vara se face cu visine sau cirese proaspete iar iarna putem folosi fructe congelate sau din borcan.

    CUM SE PREPARA PRAJITURA NORA CU VISINE SI CREMA DE VANILIE?

    Mai intai am separat ouale: galbenusurile merg la crema de vanilie, albusurile merg la blat.

    Cum se face blatul din albusuri?
    Se pune cuptorul la incins la 165 C cu ventilatie (treapta medie la cele cu gaz).

    Se bat bine albusurile cu un praf de sare pana obtinem o spuma ferma, adaugam apoi zaharul pana ce spuma se intareste bine. Vorbim despre o spuma batuta bine de tot, ca la bezea, neteda si lucioasa.

    Apoi adaugam faina cernuta si amestecam delicat cu o spatula, cu miscari largi, de jos in sus.

    Citește continuarea pe SAVORIURBANE.RO!

    Scrie un comentariu

    3 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

    Distribuie articolul

    Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

    Logo Aplicatie Special Arad

    Special Arad