joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tort trio de ciocolată – rețetă autentică pas cu pas

  de - | 20 decembrie 2017, 5:39 PM | Undeva

  0

  © savoriurbane.com

  Tort trio de ciocolata reteta autentica pas cu pas. Tortul Trois Chocolats este de fapt o bavareza (bavarois) in 3 straturi: ciocolata amaruie, cu lapte si alba. Blatul este unul cu cacao sau ciocolata  iar cremele sunt aerate, preparate cu frisca naturala (din smantana) si ciocolata de calitate. 

  De ce am numit acest Tort Trio de ciocolata „reteta autentica”? Pentru ca l-am preparat dupa standardul impus de cofetaria mondiala cu privire la textura, compozitia si aspectul produsului final. Este cunoscut ca „Bavarois Trois Chocolats„, „Tres Chocolates” „Trei Ciocolate”, „Trei feluri de ciocolata” sau Tort cu 3 mousse-uri de ciocolata (mousse nu se prea potriveste pentru ca este vorba de alta reteta) sau „Tort cu 3 tipuri de ciocolata”.

  DESPRE TORTUL TRIO DE CIOCOLATA (TROIS CHOCOLATS)

  Citește continuarea pe savoriurbane.com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.