Start (festiv) la Raliul Aradului 2019: expoziția mașinilor de curse, parada modei și concertul ACE of DC | Foto

  de [email protected] | 23 mai 2019, 11:06 PM | Știri Arad

  0

  Startul festiv pentru cea de-a XI-a ediție a Raliului Aradului s-a dat joi seara pe platoul din faţa Palatului Administrativ, fanii competiţiilor de raliu având ocazia de a cunoaşte cele 65 de echipaje înscrise la start și de a vedea de aproape maşinile, rulând la viteză mică în centrul orașului.

  Participanții la evenimentul în aer liber au avut parte și de o prezentare de modă cu creațiile vestimentare ale designer-ilor arădeni Ozsvar Dorotheea și Paul Micșa, precum și un concert al trupei ACE of DC (AC/DC tribute band).

  Circulația rutieră a fost închisă pe anumite străzi centrale și o porțiune a Bulevardului Revoluției. Vezi aici unde și între ce ore vor fi din nou restricții rutiere vineri și sâmbătă.

  De asemenea, va fi întreruptă și circulația tramvaielor în centru, între anumite ore. Detalii aici.

  Mâine, în prima parte a zilei, în localitatea Chesinț, sunt programate testele oficiale premergătoare raliului, când cei interesaţi vor putea deveni copiloţi de ocazie, experimentând astfel senzaţiile oferite de o maşină de raliu.

  Probele speciale încep tot mâine, de la ora 16:33 la Frumușeni, de la ora 17:36 la Șiștarovăț și de la ora 18:59 la Frumușeni.

  În a doua parte a zilei de vineri, cu începere de la ora 20:00, în centrul Aradului va avea loc SuperSpeciala, probă care adună în fiecare an peste 10.000 de spectatori.

  Sâmbătă, în jurul orei 18:15, este estimată sosirea festivă pentru primele trei echipaje, în faţa Primăriei Municipiului Arad, iar de la ora 21:30 este programată festivitatea de Premiere tot pe platoul din faţa Primăriei. Evenimentul va fi încheiat cu un concert al trupei Crazy Little Queen.

  Programul complet se găsește aici.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.