Vezi orele în care traficul din centru se închide, în cele trei zile de Raliu

  de Special Arad | 22 mai 2019, 8:36 PM | Știri Arad

  0

  Fluidizarea traficului din zona centrală a orașului, care găzduiește și ediția din acest an a Raliului Aradului, va fi asigurată de polițiștii locali cu atribuțiuni de circulație pe drumurile publice, în colaborare cu omologii lor din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Arad. Restricții de trafic în zonă vor exista începând din această seară, până la data de 25 mai 2019, la încheierea evenimentului automobilistic, după cum urmează:

  Miercuri, 22 mai, în intervalul orar 20:30 – 23:00 – pentru recunoaşterea traseului Superspecialei, va fi închis Bulevardul Revoluţiei, ambele sensuri de la Teatru până la str. Nicolae Grigorescu, va fi restricţionat accesul și parcarea autovehiculelor în parcarea Mediana I, în intervalul orar 17:00-23:00, iar strada Romul Veliciu va fi închisă circulaţiei rutiere începând cu data de 22.05.2019 până în data de 25.05.2019, ora 23.

  Joi, 23 mai, în intervalul orar 17:00-23:00 – cu ocazia Startului Festiv şi al prezentării echipajelor de concurs va fi închis Bulevardul Revoluţiei, sensul de mers spre Catedrală, de la Teatru la str. Nicolae Grigorescu, str. 1 Decembrie de la Bulevardul Decebal la Bulevardul Revoluţiei.

  Vineri, 24 mai, în intervalul orar 17:30-23:00 – pentru desfăşurarea Probei Superspeciale Arad Rally Show va fi închis Bulevardul Revoluţiei, ambele sensuri de la Teatru până la str. Nicolae Grigorescu. De asemenea va fi restricţionată parcarea autovehiculelor în parcarea Mediana I și pe Bulevardul Revoluției de la str. 1 Decembrie până la str. Nicolae Grigorescu şi de la str. Crişan până la str. Horia. Tronsonul din Bulevardul Revoluţiei de la Teatru la str. A.D. Xenopol va rămâne închis circulaţiei rutiere până în data de 26.05 ora 07:00.

  Sâmbătă, 25 mai, în intervalul orar 17:00-21:00 – cu ocazia desfăşurării Festivităţii de premiere se va închide Bulevardul Revoluţiei de la str. A.D. Xenopol la str. Romul Veliciu.

  Direcţia Generală Poliţia Locală Arad îndrumă toți conducătorii auto să circule cu prudență în zonă și să respecte indicațiile polițiștilor angrenați în misiune.

  Raliul Aradului ajunge la ediția a XI-a | PROGRAM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.