miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Raliul Aradului 2020 se va disputa în octombrie! Cursa coordonată de Mihai Leu va încheia sezonul intern de raliuri

  de Dan Lazăr | 29 mai 2020, 8:29 AM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Programată inițial pe 22 și 23 mai, etapa arădeană din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri, se va disputa în acest an între 23-24 octombrie, fiind ultima a unui sezon afectat de pandemia de coronavirus.

  Biroul Executiv al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv a decis, la mijlocul acestei săptămâni, validarea noului calendar al Campionatului Naţional de Raliuri Betano:

  Etapa a I: 26-27 iunie – Raliul Argeșului – asfalt

  Etapa a II-a: 17-18 iulie – Raliul Harghitei & Brașovului – asfalt

  Etapa a III-a: 14-15 august – Raliul Sibiului – macadam

  Etapa a IV-a: 04-05 septembrie – Raliul Iașului – macadam

  Etapa a V-a: 25-26 septembrie – Transilvania Rally Cluj – asfalt

  Etapa a VI-a: 23-24 octombrie – Raliul Aradului – macadam

  Față de edițiile anterioare, proba superspecială din centrul Aradului ar putea fi anulată de Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS). De asemenea, prezentarea echipajelor și festivitatea de premiere vor avea loc, conform actualelor regulamente, fără spectatori.

  Raliul Aradului – organizat de clubul lui Mihai Leu – a primit 500.000 de lei finanțare nerambursabilă din partea Primăriei Arad.

  Ediția precedentă a Raliului Aradului, a XI-a, a fost câștigată de Simone Tempestini, care și-a adjudecat toate cele 9 probe speciale.

  8 etape avea calendarul inițial al FRAS pe anul 2020, unindu-se raliul Harghitei și al Brașovului și dispărând etapa joker de la Suceava.

  calendar raliu 2020

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.