Raliul Aradului rămâne o frumoasă amintire! Evenimentul lui Mihai Leu nu este programat (nici) în sezonul 2021

  de Dan Lazăr | 1 ianuarie 2021, 2:34 PM | Sport | Știri Arad | Topic special

  0

  Un număr de 11 ediții s-au desfășurat în cadrul Raliului Aradului, etapă din Campionatul Național, a XII-a trebuind să se desfășoare în această toamnă, însă, surprinzător, a fost anulată și înlocuită cu Raliul Bacăului.

  Competiția organizat la Arad de către clubul lui Mihai Leu nu va avea loc, se pare, nici în 2021, conform calendarului provizoriu anunțat de Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS).

  Campionatul Naţional de Raliuri Betano 2021 are programat, în 2021, un număr record de 11 etape, noutatea reprezentând-o înfiinţarea Campionatului Naţional de Raliuri pe Asfalt, cu 6 etape (Bucovina, Harghita, Braşov, Cluj, Argeş și Maramureş).

  „Caravana” va porni la drum în 5-6 februarie, cu Raliul Zăpezii – Covasna, în martie are loc Raliul Brașovului, în aprilie Raliul Bucovinei, în mai Raliul Harghitei și Raliul Clujului, în iunie Raliul Argeșului, în iulie Raliul Moldovei – Bacău și Raliul Sibiului, în septembrie Raliul Iașului și Raliul Munteniei, iar, în fine, în 15-16 octombrie se va desfășura Raliul Maramureșului.

  Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Hyundai I20 R5) a câştigat toate cele nouă probe speciale, cu o lungime de 134,57 de kilometri, ale ediției din 2019 a raliului arădean.

  Raliul Aradului era organizat de către Club Sportiv AMC Racing, al cărui promotor este fostul campion mondial de box Mihai Leu. În 2021, clubul hunedoarean organizează Campionatul Naţional de Super Rally, ce propune 6 etape, care se vor desfăşura, pe rând, la Mangalia, Tg. Mureş, Cluj-Napoca, Deva, Craiova şi Bucureşti.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.