duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Conform așteptărilor: Raliul Aradului nu va mai avea loc în luna mai. FRAS are două variante pentru evenimentul lui Mihai Leu

  de Dan Lazăr | 10 aprilie 2020, 7:36 AM | Coronavirus | Sport

  0

  Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) a decis, joi după-amiază, amânarea tuturor competițiilor programate în luna mai, printre acestea figurând și Raliul Aradului (22-23 mai). Toate competițiile amânate în această perioadă vor fi reprogramate, în măsura posibilităților, în urma unor consultări deschise cu organizatorii, când situația legată de pandemia de COVID-19 va permite începerea treptată a activităților, sau vor fi anulate.

  Raliul Aradului este a treia etapă din Campionatul Național de Raliuri 2020. Cursa, ajunsă la ediția a XII-a, face parte și din European Rally Trophy, având un coeficient național de 1,2. În cadrul evenimentului se va desfășura și a treia etapă din sezonul de Rally 2.

  Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Hyundai I20 R5) a câştigat toate cele nouă probe speciale ale ediției precedente, devenind apoi și campioni naționali.

  Reamintim că evenimentul automobilistic gândit de Mihai Leu și Ciprian Suărășan a fost cuprins în cadrul finanțărilor nerambursabile oferite de Primăria Arad cu un buget de 500.000 de lei.

  Totodată, Biroul Executiv al FRAS anunță faptul că oficialii federației, împreună cu președinții de comisii sportive, lucrează în această perioadă la refacerea calendarului competițional pentru sezonul 2020, astfel încât atât organizatorii, cât și sportivii să beneficieze de condiții cât mai accesibile pentru desfășurarea viitoarelor competiții, respectiv participarea la evenimente.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.