duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sportivii ies și azi la protest! Mesajele pentru pancarte, pregătite: „Decembrie 1989, ai murit degeaba, tată!”

  de Andreea Daniela B. | 29 martie 2021, 2:17 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Pîrvu Florin)

  Deși majoritatea protestelor nu dețin autorizație, ele au luat amploare în Arad și se pare că tot mai multe vor avea loc, chiar și astăzi. De data aceasta vorbim despre sportivii din Arad care și-au făcut un grup pe Facebook și care se vor întâlni în fața Primăriei Arad începând cu ora 20.00. Până acum, timp de mai multe zile, aceștia se întâlneau la un protest pașnic de la ora 18 și, chiar dacă la început au fost dezamăgiți de numărul mic de protestatari, noaptea trecută i-a ambiționat parcă și mai tare și sunt hotărâți să iasă în stradă în număr cât mai mare de această dată.

  Desigur, cum nici nu se putea altfel, ei se organizează intens și astăzi au hotărât și mesajele care vor apărea pe pancarte. Printre acestea se regăsesc și „Viitorul nepoților noștri nu e de vânzare!”, „România nu uita, Aradu-i de partea ta!”, „A-Rahat la el în țară miroase!” „În stradă pentru adevăr și libertate”, „România, trezește-te! Opriți MASCArada!”, „Acasă e cald și bine, dar eu strig și pentru tine!”, „Decembrie 1989, ai murit degeaba tată!”, „Neam românesc din daci/Nu mai cerși doar pozmaci/Ci ridică-te creștin/Ca să scapi de cel hain!”.

  În total, grupul are aproximativ 1.700 de membri, însă rămâne de văzut câți dintre aceștia vor fi peste câteva ore în stradă. De asemenea, conform spuselor unui participant la protestele sportivilor, acesta ar fi convocat și membri din galeria Bătrânei Doamne în speranța că și ei își vor face simțită prezența într-un număr cât mai mare. De asemenea, aceștia au avut și alte planuri, precum să scoată echipamentele de sport și să facă antrenament în fața Palatului Administrativ, însă nu știm dacă au de gând să pună în aplicare ceea ce au discutat sau rămân la protestul inițial. Totuși, rămâne să vedem diseară felul în care se vor desfășura lucrurile.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.