marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Spitalul de Campanie Expo Arad și-a suspendat activitatea

  de Andreea Daniela B. | 22 ianuarie 2021, 3:31 PM | Știri Arad

  0

  În ultima perioadă numerele au arătat că tot mai puține persoane s-au infectat cu Covid-19. Datorită acestui fapt, Spitalul de Campanie de la Expo Arad își întrerupe activitatea, cel puțin pentru moment, pentru că nu mai e nevoie de locuri suplimentare, în plus față de cele din spitale, pentru cei care au contactat virusul.

  Spitalul de Campanie Expo Arad Internațional, unde se efectuează investigațiile medicale în regim de spitalizare de zi, pentru persoanele diagnosticate cu virusul SARS CoV-2, și-a suspendat temporar activitatea deoarece, în ultimele zile, s-a inregistrat o scădere a numărului de persoane programate pentru aceste investigații – mai putin de 10 pacienți pe zi. Până la această dată, la Spitalul de Campanie de la Expo Arad Internațional au fost evaluați medical, în regim de spitalizare de zi 2.144 de pacienți”, informează reprezentații spitalului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.