vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Spania iese de pe lista galbenă a României

  de - | 11 august 2020, 8:20 AM | Coronavirus | Internaţional

  0

  Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de luni, 10 august, eliminarea Regatului Spaniei de pe lista țărilor pentru care se instituie carantinei pentru persoanele care sosesc în România.

  Ca urmare, persoanele care sosesc în România nu vor mai sta în carantină, iar zborurile nu vor fi anulate.

  De asemenea, a fost luată decizia ca instituirea carantinei pentru persoanele care sosesc în România din zonele de risc epidemiologic ridicat să se adopte prin Hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, pe baza situației emisă de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor și a propunerilor formulate de Institutul Național de Sănătate Publică.

  În cazul în care situația o impune, decizia privind instituirea carantinei pentru cetățenii care se întorc în România poate fi luată pentru anumite zone sau regiuni administrative din statele cu risc epidemiologic ridicat.

  Sursa: europafm.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.