Situația Covid în întregul județ. Câte localități sunt în scenariul roșu, cel ce presupune folosirea certificatului Covid

  de Special Arad | 26 septembrie 2021, 3:16 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, cuprinzând date furnizate de Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, la nivelul Județului Arad erau înregistrate următoarele valori ale infecției cu virusul SARS-CoV-2:

  ⦁ Număr de infectări de la ultima raportare*: 115–DSP
  ⦁ Număr persoane vindecate de la ultima raportare: 29
  ⦁ Număr persoane decedate de la ultima raportare: 7
  ⦁ Număr total cazuri active în prezent: 1479
  ⦁ Număr persoane internate în spital (izolare): 185
  ⦁ Număr persoane în izolare la domiciliu (pozitive): 1294
  ⦁ Număr persoane în carantină: 549.

  Reamintim că încă de sâmbătă, municipiul Arad a depășit rata de incidență de 3 la mia de locuitori, asta însemnând că de luni, municipiul Arad va fi în scenariul roșu. De asemenea, se aplică restricții suplimentare la Ignești și Moneasa.

  Descarcă gratuit certificatul AICIAcesta permit liberul acces, în cele trei condiții: să fie vaccinat, dacă nu este vaccinat să fie testat sau să fi trecut prin boală în ultimele 180 de zile.

  Mai jos puteți consulta tabelul cu rata de incidență aferentă fiecărei localități din județul Arad.

  View Fullscreen

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.