Secția Clinică Chirurgie Generală II de la Spitalul Județean devine secție Covid-19

  de Special Arad | 30 September 2021, 4:00 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  Secția Clinică Chirurgie Generală II cu 25 de paturi se transformă de astăzi în secție Covid-19 în contextul în care cele 28 de paturi din Secția de Urologie – deschise ieri în circuit COVID- sunt deja ocupate.

  Avem 191 de pacienți internați pe secțiile COVID-19 din spital. Azi dimineață aveam 11 pacienți în Unitatea Primire Urgențe care așteptau un pat, fapt pentru care am mai suplimentat numărul de paturi cu 25, pe Secția Clinică Chirurgie Generală II„, a explicat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

  Dintre cei 191 de pacienți 27 sunt internați pe secțiile de terapie intensivă și 16 în Compartimentul de Boli Infecțioase Copii.

  Pacienții cu afecțiuni chirurgicale și urologice care erau internați pe Chirurgie II sunt transferați pe Secția Chirurgie Generală I la fel cum s-a procedat și în valurile anterioare ale pandemiei. De asemenea, pacienții pozitivi care necesită intervenții chirurgicale vor putea fi operați în Blocul Operator II „, a explicat dr. Lenuța Timiș, director medical SCJU Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.