Update Incendiu pe strada Eminescu! Circulația a fost blocată

  de Mihai Todoca | 23 December 2021, 5:08 PM | Știri Arad

  0

  Detașamentul de pompieri Arad a fost chemat pe strada Eminescu unde a fost semnalat un incendiu. Din primele informații pe care le deținem, se pare că de la etajul unu al unei clădiri iese fum. Circulația este momentan închisă.

  Update ISU Arad: Atentie la lumânările lăsate aprinse!

  Astăzi în jurul orei 17.00, două echipaje de stingere ale Detașamentului Arad au intervenit pe str Mihai Eminescu la un incendiu ce se manifesta in interiorul unui apartament.

  La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta in interiorul unei camere cu posibilitatea de propagare la întreg apartamentul.

  Incendiul a fost stins în 10 minute fără a se propaga la întreg apartamentul.

  A ars o masă, și s-au degradat pereții din cauza fumului.

  În urma cercetărilor s-a stabilit că proprietara apartamentului a plecat de acasă lăsând o lumânare aprinsă pe masă, aceasta aprinzând o carte .

  Incendiul nu s-a soldat cu victime, proprietara fiind plecată de acasă.
  Incendiul a fost anunțat de vecini.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.