sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Școlile din Arad rămân deschise, însă există câteva excepții. Vezi câte dintre ele își desfășoară activitatea online

  de Special Arad | 3 octombrie 2021, 10:02 AM | Educaţie

  0

  După ultimele modificări și hotări privind modul de desfășurare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, și la nivelul județului Arad se fac modificări.

  Reamintim că este vorba despre suspendarea activității odată atins pragul de 6 infectări la mia de locuitori, lucru care nu se mai aplică.

  De acum, se suspendă activitatea cu prezența fizică la nivelul întregii unități de învățământ, pentru o perioada de 14 zile, în situația suspendării cursurilor pentru 50% din totalul grupelor/claselor din unitatea de învățământ respectivă.

  Astfel, la Arad:

  – 434 de unități de învâțământ își desfășoară activitatea cu prezență fizică cu excepția unui număr de 137 de clase/grupe suspendate din cauza cazurilor confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la elevi/copii. (250 cazuri) ;

  -7 unităti de învâțământ își desfășoară activitatea online deoarece mai mult de 50% din formațiunile de studiu au activitatea suspendată din cauza cazurilor confirmate cu virusul SARS-CoV-2.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.