Şcolie sunt deschise în Europa, de ce sunt închise în România? PRO România le va deschide din prima zi! (P)

  de - | 11 noiembrie 2020, 2:51 PM | Politikos

  0

  Greşeli, experimente pe pielea românilor şi amenzi, în loc de măsuri eficiente. Asta face Guvernul PNL, fără să îi pese de cum se descurcă oamenii. Fără o analiză care să justifice această măsură, Guvernul a decis închiderea şcolilor şi învăţământ online. O privire asupra Europei demonstrează că se poate şi altfel: sunt deschise şcolile, mai ales pentru învăţământul primar în foarte multe ţări cu un număr mai mic de cazuri Covid 19. PRO România susţine redeschiderea de urgenţă a şcolilor şi oprirea acestor măsuri care pun în pericol viitorul copiilor.

  „Închiderea şcolilor este o măsură total greşită, care afectează copiii şi părinţii, împotriva recomandărilor şi practicii internaţionale – doar o măsură care arată incompetenţă, neseriozitate şi lipsă de viziune! Eu sunt convins că educaţie online, mai ales la vârste mai scăzute, este un fake de educaţie. Cred că prima măsură pe care ar trebui să o luăm toţi oamenii politici ar fi să spunem – grădiniţele, clasa pregătitoare, şcolile primare şi gimnaziale ar trebui să funcţioneze. Prima măsură ar fi să ne gândim ce e bine pentru copii. Şi pentru copii şi pentru părinţi ar fi ca şcoala, educaţia să înceapă cât mai timpuriu şi să se facă în mod fizic.

  În PROMISIUNEA NOASTRĂ de a scoate ţara din criză redeschiderea şcolilor este una dintre cele 5 măsuri pe care le aplicăm DIN PRIMA ZI! Suntem PRO ROMÂNIA – şi ne ţinem de PROMISIUNEA scoaterii României din Criză!”, a declarat Victor Ponta.

  „Ştiu foarte bine ce înseamnă educaţia pentru copiii mici, orice părinte ştie că şcoala nu se poate face eficient online. Dacă în cele mai multe ţări şcolile pot fi deschise, se poate şi la noi. Este mai bine să izolăm o vreme copiii de bunici, decât de şcoală. Dacă cineva ar asculta părinţii, ar auzi dificultăţile pe care le au să stea acasă cu cei mici şi să se transforme în învăţători, educatori. Susţinem deschiderea şcolilor acum”, a afirmat Flavius Măduţa, candidat PRO România pentru Camera Deputaţilor.

  Articol realizat de PRO Romania – FILIALA ARAD, CMF 11200008

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.