PRO România garantează venit minim de criză, pentru siguranţa familiilor (P)

  de - | 25 noiembrie 2020, 3:29 PM | Politikos | Topic special

  0

  Una dintre principalele PRO-misiuni asumate de PRO România şi Victor Ponta este depăşirea crizei prin măsuri de protecţie: păstrarea locurilor de muncă, asigurarea unui venit pentru toată lumea. Venitul Minim de Criză propus de PRO România și garantat de Victor Ponta este necesar pentru mulţi români în 2021!

  „Trecem împreună prin criză, nu lăsăm pe nimeni în urmă. Scoatem ţara din criză cum am făcut şi în 2012! Eu sunt PRO România! Pe 6 Decembrie fiţi şi voi PRO România!”, a declarat Victor Ponta. Datele Sondajului naţional Verifield ne confirmă necesitatea acestei forme de sprijin, aleasă de peste 75% dintre respondenţi. PRO România îl va pune în aplicare de la 1 ianuarie 2021!

  Venitul minim de criză se va acorda prin plata de către stat a diferenței dintre veniturile realizate (salarii, sume provenite din dividende, chirii, drepturi de autor, pensii și șomaj) și nivelul garantat menționat.

  Suma care reprezintă acoperirea diferenței de la venitul persoanei și până la venitul minim de criză se acordă jumătate în bani și jumătate în tichete valorice pentru produse alimentare și sanitare de strictă necesitate.

  „Guvernul de dreapta vrea să pună pe umerii oamenilor povara ieşirii din criză, aşa cum a făcut şi în 2010. Noi nu suntem de acord. Credem că este greşit. Oamenii nu trebuie să sufere, trebuie să le acordăm protecţie. Dacă oamenii rămân fără venituri, nici economia nu merge bine. Eu sunt întreprinzător şi ştiu asta, lucrez cu oameni nu cu statistici. Când oamenii nu au bani, nici economia nu merge. Cred că un venit minim de criză ne ajută să trecem cu demnitate prin criză şi să repornim motoarele economiei”, a declarat Flavius Măduţa, candidat PRO România pentru Camera Deputaţilor.

  Articol realizat de PRO România – FILIALA ARAD, CMF 11200008

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.